25 sep2012
5
Av elhamebadi · 2 · 722 visningar · gillad 0 gånger

underbar fastän hon/han inte är ett UNDER-barn

Ok...blir lite trött på att läsa om alla perfekta barn som redan kan gå vid fyra månaders ålder, fan och hans moster. Våra barn är perfekta precis som dom är. Rullandes eller inte. Gråtande eller leende. Mammor där ute....snälla sluta framstå era barn som något underbarn. Min dotter är en tillfreds unge mesta delen av tiden. Men hon gråter också. Hon grabbade tag i saker senare än andra barn i sin ålder och har fortfarande inte fattat vitsen med att man kan rulla runt. Men jag älskar henne och är stolt över henne ändå. Sluta mäta era barns underbarnet i prestationer! Eller gör vad sjutton ni vill. Jag har i alla fall fått ut min irritation. Kram och godnatt...när min dotter behagar. Just nu ligger hon klarvaken vaggandes på mina ben. Väldigt opassande måste jag tillägga då jag har uppkörning klockan 08.00 imorgon och min sambon ska iväg på jobb kl 06.30.

Kommentarer

Av love-child · 11 år sedan ·
5
Min son har varit sen med det mesta. Han kommer igen nu. Lika underbar ändå. Håller med dig annars. Så tråkigt å läsa om hur mycket alla andra barn kan. Fast samtidigt förstår jag kanske att man är stolt. Då min lille Elliott va så sen med allt annat, lyfta huvud å ta leksaker mm så blev jag ju sååå glad när han gick lite tidigare istället. ;) fast lika fina underbara är dom ändå. Oavsett vad dom kan å inte kan. Jag själv fick ju lite ångest i början när jag läste om vad alla andra barn kunde när Elliott inte alls kunde det. Börja inbilla mig att det va något fel osv. Kanske bättre å inte läsa sånt. Lycka till på uppkörningen i alla fall. Hoppas du får sova gott så du är utvilad. Jag minns när jag skulle köra upp. Sov inget på hela natten å spydde som en kalv på morgonen för att jag va så nervös. Fast jag klara det i alla fall som tur va. :)
Av Vickan72 · 11 år sedan ·
4

Hoppas det gick bra på uppkörningen!

Håller med dig det du skriver. Min dotter är inte supertidig med det motoriska, men inte överdrivet sen heller...hon är nog bara nåt så enkelt som "medel"..:-) Och så länge hon mår bra och barnläkaren eller dagispersonalen inte kommer med nåt alarmerande när det gäller motoriken så tänker jag hålla mig lugn. Min dotter är ändå världens sötaste bebis och allt hon gör är fantastiskt!!!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar