13 mar2013
5
Av Pinna · 2 · 431 visningar · gillad 3 gånger

uäärk

Nu var det längesedan jag skrev här men har inte orkat, måt illa och kräkts :/ och idag/nu på jobb så mår jag illa, mer än vad jag brukar. Men ska se det positivt, även om det är riktigt svårt :P
Har iaf fått i mig en varma koppen och 2st piggelin...hahaha vilken middag men men man tager vad man haver eller vad man får i sig ;) Riktig gjord mat kan jag knappt äta, tar några tuggor sedan är det stopp och jag blir proppmätt :/ jag som vill äta riktig mat! Hur hade/har ni det? När kunde ni äta normalt igen och när försvann erat illamående (om ni hade någon)?
Hoppas ni mår bra annars!

kram på er

Kommentarer

Av mira_l · 11 år sedan ·
5
Mådde äckligt illa när jag gick in i V5 nu är jag i v11 och har fortfarande svårt o äta men illamåendet är mer kontrollerat och går bra och mindre bra olika dagar..önskar jag med kunde äta riktig mat det e helt sjukt...;) hoppas det går bättre snart för dig lycka till;)
Av Liljaabc · 11 år sedan ·
3

Jag har inte mått illa en enda gång än så länge vilket jag är väldigt glad för, är nu i v 11. likt förbannat kan jag inte heller äta riktig mat, det säger bara stopp efter nån tugga.

Hoppas det vänder snart för dig.

 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar