08 maj2012
4
Av Nilsson579 · 4 · 428 visningar · gillad 0 gånger

Trodde, men nej !

Inatt trodde jag att det var på G, jag blev jätte orolig och nervös och tänkte nej nej nej. Ha ha jag som bara går och längre till bebben kommer och så fick jag sådan panik. Men det lungan ner si och då blev jag så besviken på att det inte blev mer, konstigt. Tror jag fick lite panik i med att jag vet vad som komma hända skall:) men när man kommer i på BB får man ju alla hjälp och stöd man behöver:) men jag blev förvånad över min reaktion vill bara att bebben ska komma och så reagerar jag så och när det inte blir med så blir jag bevisen ha ha. Vi är märkliga :)

Kommentarer

Av Migos · 11 år sedan ·
3

Ja det är verkligen märkligt det där, känner så väl igen det! När det startade på riktigt för mig den här gången och jag var säker på att nu är det dags. Ja då blev jag helt lugn... Fantastiskt!!!

Men det är spännande att vänta, även att det samtidigt är frustrerande!

 

Av Nilsson579 · 11 år sedan ·
4

skönt hoppas att det blir lika för mig, man vet ju vad man ska gå igenom och man vill ju bara ha bebben men ändå fick man panik :) ha ha men det kommer gå bra, har inte funderat på det inna för än nu:) v 38 lite sent kanske ;P

Av rebeckaan · 11 år sedan ·
4
Håller tummarna för att det startar för dig snart! Jobbigt att vänta! Vill också ha ut min nu! Men börjar ställa in mig på 14 dagar över tiden och igpngsättning! :( såååå tråkigt att vänta! Lycka till när det är dags! :) Kram!
Av Nilsson579 · 11 år sedan ·
4

Tack det samma. det är super jobbigt att vänta nu har man ju gått och längtet så länge. hoppas att du slipper bli igångsatt att det vill börja själv för din del, håller tummarna att våra bebbisar kommer denna veckan :) Lycka till

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar