04 okt2012
2
Av reebekka · 4 · 423 visningar · gillad 0 gånger

Trodde att det vackra var över!

Hej!

Igår innan jag skulle åka till jobbet höll jag på och städa lite här hemma. Efter det la jag mig i sängen en stund och vilade. När jag gick upp och sedan gick på toa såg jag när jag torkade mig att det var lite blod på pappret. Det var liksom flytning blandat med lite blod. Jag tror nästan att mitt hjärta stannade. 

Fick panik och ringde min sambo som inte var hemma, han försökte lugna mig men det gick inte så bra. Sen ringde jag min mamma som försökte förklara för mig att det inte var någon fara men jag hade fortfarande panik och skrek och grät för jag blev rädd för att få missfall. Men jag ringde även till 1177 och dem kunde lugna ner mig iaf. Dom sa att detta är vanligt och att om det skulle vara ett missfall så skulle jag definitivt förstå det snabbt för det skulle tydligen göra otroligt ont. 

 

Idag känner jag mig trött och jag har liksom en mensliknade känsla i underlivet men det kommer inget blod. Ska jag fortfarande misstänka något? känner mig förrvirrad, rädd och trött...

 

// Rebecka 

Kommentarer

Av LindaMaria · 11 år sedan ·
5
Hur långt gången är du? Det är normalt att blöda lite under graviditet. Vissa blöder mycket till och med, utan att något är fel. Men när man väl blöder själv så tror jag bara ett vul kan lugna, annars går man och tänker att det värsta har hänt ändå. Så försök att få ett vul, eller betala privat, så slipper du gå och undra! :)
Av reebekka · 11 år sedan ·
2

Hej jag är i 5+5. Min mamma sa att hon blödde mycket när hon väntade mig. Men jag ska på inskrvining nästa vecka så jag får pratade med dom då.. Men jag hade ingen smärta när jag blödde.. Tack för dina ord! :)

Av leolah · 11 år sedan ·
5
Mår du illa? Jag hade mycket blödningar när jag väntade min dotter. Min BM sa till mig (eftersom jag var mycket illamående) så länge du mår illa är det ett bra tecken
Av reebekka · 11 år sedan ·
2

Jag har ont i mina bröst, har halsbränna och sura uppstötningar och mår illa när jag måste äta, vill nästan inte äta blir äcklad av tanken (fast jag är sugen på saker hela tiden). 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar