29 mar2018
7
Av lini · 6 · 640 visningar · gillad 3 gånger

Tredje ungen + ultraljud v 15

Idag är jag i vecka 14+1, men tippa mer på nå dagar in i vecka 14 som även ultraljudet visa idag. Allt såg för övrigt bra ut, men vägen hit har jag tampas me både massa oro och nedstämda känslor. Kan som inte riktigt känna den enorma glädjen som jag gjorde när jag väntade mina andra 2 (en tjej å en kille), å de gnager i mig något otroligt. Jag kom nog snart känn den kärlek jag vet att jag har för de här nytillskottet, men är nog mycke tankar kring vad omgivningen ska säga å dem allra närmsta. Sen har jag en del förbjudna tankar jag mår lite dåligt över. Tabubelagda tankar. Att önska sig ett kön men att det blir det motsatta. Usch vill knappt skriva de.. dock vet jag att de är fler som känn som jag, men de gör inte att jag får mindre dåligt samvete. Snarare mer. Ska tänka positivt iställe, vet att min kärlek för de nya barnet kommer växa sig lika stark tillslut som den jag har till dem andra 2.

Kommentarer

Av Vampiremamii · 6 år sedan ·
5
Klart man får önska sej ett kön. Jag har 3 pojkar o väntar en 4e bebis (vet inte vad det är) så du kan ju gissa vad jag hoppas o önskar att det blir.. Är gravid i v 26 går in i v 27 på söndag och vi har inte sagt till någon om graviditeten så ingen vet om att vi ska ha ett barn till. Jo min svåger och hans sambo då dom ska bli faddrar till bebisen sen.. vill du skriva med mej om dina känslor så är du jättevälkommen:) min man sa en sådan bra sak när jag väntade 3e pojken och jag hoppades det va en flicka då sa han att folk som säger det kvittar va det är för kön bara barnet är friskt. Då kan man ju vända på det o säga haha så du skulle inte älska ditt barn då om den tex hade downs? Det är ingen o finns inget som säger att man skulle älska sitt barn mindre bara för att det inte blev könet man hoppades eller önskade sej :) man har rätt att önska o hoppas. :) och apropå att inte känna kärlek till bebben i magen.. jag googlade det då jag känt lite lika dant.. det är normalt :) så oroa dej inte
Av Cissii13 · 6 år sedan ·
7
Jag har 2 pojkar och önskar av hela mitt hjärta att en framtida 3:a ska bli en flicka :-) Jag kommer garanterat bli besviken om det blir en till pojke och jag kommer önska och hoppas på flicka hela graviditeten, men jag vet samtidigt att jag kommer älska barnet lika mycket oavsett kön när barnet väl kommer ut! Att önska ett speciellt kön är inte konstigt, det är fel att skuldbelägga de som gör det! Har inget med bebisen som kommer ut att göra! Jag blir faktiskt arg på folk som säger ”Jag vill bara ha ett friskt barn!” Precis som att de som hoppas på ett speciellt kön inte vill ha friska barn? Självklart vill man att barnet ska vara friskt oavsett - det är så självklart så man inte ska behöva säga det ens anser jag :-) Bort med det dåliga samvetet!!
Av Vampiremamii · 6 år sedan ·
5
Exakt så!!:) blir oxå skitsur på folk som skuldbelägger mammor o pappor för att dom önskar sej ett visst kön. Inget fel alls med det. Jag går ju nu o hoppas som en galning att det är en flicka hehe:) det ända jag vet om min bebis är att det nog kommer va en knepig liten en med tanke på hur många vändor in på mvc och akuten det varit o på ultraljud haha x) o så sparkar den rätt annorlunda inte alls som pojkarna gjort haha x)
Av lini · 6 år sedan ·
7
Vampiremamii: jaa jag förstår att du är sugen på å få en flicka! Vill oxå ha en..just i mitt fall får jag väl tänk att jag redan har en av varje å att jag ska va glad för de, förstår de är mer frustrerande för dig hihi.. Oj hade oxå velat kunna dölja min graviditet, men tror jag är inne på slutspurten av den sagan haha! Önskar att jag kan dölja fram till RUL iaf, vi får se. Har nämligen en ny partner, väldigt ny dessutom. Så man är lite orolig för reaktioner, samtidigt som man vill släppa ut allt å inte bry sig. Jag skriver gärna om det är så att Jag får mer jobbiga känslor, vi sitter ju som i samma sits :) haha joo, själv är Jag oxå en googlare så har googlat allt möjligt. Tror knappt det finns kvar nå å googla! Haha.. Cissii13: Jag håller helt me! Allt man hör är friska barn hit å dit, men de är ju en självklarhet att man vill ha de. En del av mitt dåliga samvete är borta nu för jag smält det hela en smula men det är klart, en del vill ju fortfarande ha en flicka ;)
Av Vampiremamii · 6 år sedan ·
5
Men du kolla här bara för att det är en ny relation alltså mannen som jag är gift med blev gravida jättetidigt i vårt förhållande :) vi har varit tsm i 3 år o gifta i 1.5 år hehe :) känns det rätt så go for it! Finns väl ingen anledningen att vänta :) livet väntar inte på en :) hehe :)
Av Mujjan · 4 år sedan ·
5

Hej igen :) long time no speak ^^

Har ju knappt varit in på flera år. Hur gick det med bebisen? Blev de en flicka som du ville? :) 

Själv fick jag missfall på valborg med min ”nya” kille och vi har också nyligen träffats (Vi har varit vänner och känt varandra snart 1,5 år) och vi försöker spontant igen. :-) Jag och dottern har nyligen flyttat in till honom. 

Hoppas du har de bra med familjen <3

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar