13 aug2018
5
Av Vampiremamii · 2 · 173 visningar · gillad 0 gånger

Torsk

Fy faan rent ut sagt. Theo har fått torsk o har smittat mej med skiten det gör så in i helvete ont när kan ska amma o när man bara råkar nudda bröstvårtorna.. O det BVC säger är ta vishyvatten i munnen på Theo. Jag bara ja men jag har ju det oxå.. Hon bara ja men lufta o tvätta o så så brukar det gå över.. Wtf!? Det gör ju svinont att amma. Känns som bröstvårtorna ska gå av.. Så sa hon ja men ring vc. Så jag gjorde det.. Va säger dom? Jo du kan få en salva till bröstvårtorna o så får du ha vishy I munnen på barnet.. Hur kan man sitta o rekommendera något som inte ens är vetenskapligt bevisat?? Så sa hon på BVC bara jaa det kan ju ta flera veckor innan det går över i munnen på barnet.. Med Elvis fick jag svampmedel utskrivet med en gång så skiten försvann både på honom o mej.. Fy fan det gör så ont :( tog lite fina bilder på Theo igång med :) just det skaffade Instagram oxå i helgen så vill nån följa heter jag @ piercingmamii :)

Kommentarer

Av Cissii13 · 2 år sedan ·
7
Salva funkar INTE när man ammar!! Kräv att de ska skriva ut diflukan, det är fet enda sim hjälper! Usch lider med dig, det ör vidrigt att amma med svamp inne i brösten! Låt dem inte förstöra amningen för er!
Av Vampiremamii · 2 år sedan ·
5
Jag använde faktiskt appen doktor.se igår o fick mycostatin utskrivet äntligen o denna läkare på den appen va helt underbar o så förstående :) nä salva är bara skit o blir så arg när idioterna som dom på BVC o vc här där jag bor inte vill skriva ut det. Jag fick inte ens träffa en läkare på vc när jag ringde dit..

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar