18 jan2014
2
Av reebekka · 4 · 380 visningar · gillad 2 gånger

Tillbaka efter en nedstämdhet

Efter den olyckliga perioden som vi genomgick julen 2012 när vi fick beskedet om att vi inte var gravida utan att jag hade en Mola (druvbörd), vilket skickade mig rakt ner i helvetet så har vi äntligen bestämt oss för att försöka igen.

En liten del av mig lever fortfarande i en rädsla, en rädsla om ett positivt test och besök hos barnmorskor som säger att allt är bra och naturligt, vilket kommer sluta med en natt på akuten där de berättar att det finns inget barn utan du har en Mola som vi måste operera bort.

Rädd för att drömmen om en familj inte ska gå i uppfyllelse. Den här gången kommer jag inte våga tro något för än jag har gjort ett tidigt ultraljud..

 

Även fast de säger att om man har fått en Mola tidigare så är det tydligen nästa omöjligt att få de ännu en gång, men jag ska försöka ta allt med tiden och försöka njuta om möjligheten till att få bida en familj med mannen i mitt liv!

 

 

Kommentarer

Av JennyBacklund · 10 år sedan ·
5
Fy! Va tvungen att googla vad mola var. En promilles chans att få det! Ursch va hemskt! Då kanske det med stor sannolikhet inte kommer drabba er en gång till. Så upp på hästen igen och försök släppa det gamla! Och när Stickan visar positivt så ber du om ett vaginalt ultraljud! Det kan man ju göra tidigt! Lycka till!
Av Mariaa32 · 10 år sedan ·
6
Jag förstår din rädsla till 100%! När man gått igenom ett så stort "bakslag" och känt sig så "lurad" som jag misstänker att du gjorde så är det svårt att släppa helt. Kan bara önska er lycka till och hoppas att kroppen sköter sig denna gång ;-)
Av Bananapa · 10 år sedan ·
5
Förstår din oro men håller tummen att allt går bra denna gång, lycka till!
Av reebekka · 10 år sedan ·
2
Tack för fina kommentarer, det värmer verkligen! ????

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar