11 aug2015
5
Av Sanna_ungmamma · 0 · 567 visningar · gillad 4 gånger

Tiden går så långsamt!

Hej på er,var ett tag sen nu jag skrev, har jobbat en hel del och nu så står jag arbetslös igen,men eftersom jag jobbat som bagare så är det inte så lätt att jobba som det och vara höggravid. Så nu söker jag "lättare" jobb och tar det lugnt och umgås med min son så mycket som möjligt.

Just det ja min pojk på 3,5 år har inskolning på ett nytt dagis fr o m imorgon. Ska bli kul tycker han. Denna gången är det sambon som tar inskolningen och det tycker jag är riktigt skönt faktiskt :)

För övrigt med graviditeten så går det bra!  Går in i v 30 på fredag och ska då träffa bm igen. Har illamående på morgonen igen men går över så fort jag har ätit lite. Foglossning har jag haft lite men endast efter tex långa dagar på jobbet.

Längtar bara nu tills bebis kommer så man kan ha bebismys och min son får träffa sitt syskon. Ska bli spännande men också lite skrämmande faktiskt. Vill ju inte att min stora pojk ska känna sig utanför när lillebror kommer. Ska göra allt för att han ska känna sig med och så :)

Bild från v 28(27+5)

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar