02 maj2012
4
Av Nilsson579 · 2 · 400 visningar · gillad 3 gånger

Tick tack! V 37+4

När jag vänta min dotter så kom hon som idag v37+4, men denna bebben är inte intresserad av att titta ut och har inga känningar iheller. Denna graviditeten har ju inte alls varit som när jag vänta min dotter så varför komma nu ;) bus unge. Denna graviditeten har varit tvärt om som med dottern. När jag ringe folk blir de helt nervösa och undrar om bebisen har kommit, så jg får sluta att ringa folk tills bebben har kommit :) Ska till BM idag, ska bli kul vet att bebben har fixerat sig kännde jag i föra tisdagen. Hade önskat att mannen följde med för vi ska väl prata om förlossningen men han har lastbilar som kommer som han måste lasta av på jobbet så han kan ite följa med. Min syster skulle oxå med för hon ska va med på förlossningen om hon hinner in men hon hade mycket att göra sp jag får gå ditt själv igen. Trist men ja så blir det ibland :) hoppas att bebben vill komma snart känns lite som man går på över tid i med att storasyster kom som idag. Men ja h*n kommer ut så småning om :) inte allt förlänge kvar ändå ju:)

Kommentarer

Av Migos · 11 år sedan ·
3

Det känns lite tomt när inte karlarna kan följa med, men å andra sidan får man väl se det som positivt att man har det som normalt utgångsläge o att de är så självklara i graviditeten!!! 

Låt folk bli nervösa och stissiga!!! Det kan du gott bjuda på!!! ;P Det är ju deras sätt att delge sin glädje och väntan med dig!!! NJUT!!!

Av Nilsson579 · 11 år sedan ·
4
Ja lite tråkigt, men han har ju oxå varit med om detta innan så vi vet typ vad som väntar oss:) ha ha ja man får låta släcktes svettas lite ;)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar