02 jan2013
5
Av varginnan · 4 · 684 visningar · gillad 2 gånger

Theo tre veckor och god fortsättning!

Jösses vad tiden går! Redan 3 v!! Han ären liten kille som tar mycket av min tid! Han vill bli buren eller hänga i tutten hela tiden:-) lite svårt när jag är ensam och har 7 till som vill ha min uppmärksamhet! Denna vecka har N kommit i mån på dagen och han ska komma fred förmiddag, för jag sa att fred kvällarna vill jag inte ha honom här! Då han sitter i min säng med sina skitiga kläder ,,, I går kom P å lämnade Charlie och Wilma som han haft över nyår! Han kom kl 14 istället för kl 18. Men jag ska tydligen bara le å tycka att allt e ok!först hämtar han bara 2 av 5 barn på lördagen istället för fred å sen lämnar han dem tis istället för ons som vi sagt och nu även 4 tim innan! Han har tydligen träffat en ny flamma, hon bor i dalarna, 26 mil här ifrån! Hmm,, han som gnällde över hur han skulle ha råd att köra å hämta sina barn ! Jag bad honom inte blanda in henne med barnen ännu, då han redan hunnit blanda in barnen med 2 olika sen han drog i nov förra året. I går frågade han om jag ville se henne på bild! Nää tack! Det gör ju ont, det var ju HAN som lämnade mig! Jag har ju iofs haft N emellan en kort stund vilket jag ångrar förutom att Theodor råkade bli till! Annars förde det inte med sig nått bra! I dag ska jag ringa familjerätten å bestämma tid för att skriva faderskapet! Suck, efter det drar nog helvetet igång , då han kommer att inse att jag inte kommer att skriva över vårdnaden till gemensam, utan kommer behålla den som ensam! Ha en fin dag! Kram

Kommentarer

Av 3pojkar2flickor · 10 år sedan ·
2

God förtsättning på det nya året:)När jag tittade på din lille Theo så tänkte jag "Men herre gud är det min lille på kortet:)Så fruktansvärt likt..Du har verkligen fina barn..Jag är då fruktansvärt trött så jag läste inte din dagbok så noga utan fastnade direkt för likheten på våra barn.Hoppas att det går bra för dig med allt..

 

Kram/Madde

Av pygmepuff · 10 år sedan ·
5

åh, det rycker ju lite i äggstockarna när man ser sånna där små :) jättesöt. Hoppas det ordnar upp sig med karlarna!

Av jvsm · 10 år sedan ·
5

Vilken röra, hoppas att båda papporna vaknar och inser vad som är bäst för barnen, stabilitet och trygghet. (Han som är pappa till Theo förtjänar ju inte vårdnad tycker jag, av det jag läst hos dig) Håller tummarna för att allt ska gå bra för er. Du har väldigt fina barn! 

Av Smurfan90 · 10 år sedan ·
5

åh va söta dom är  :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar