01 sep2015
4
Av Emmawetterholm · 3 · 413 visningar · gillad 0 gånger

Syskonvagn och skötväskan inhandlad

I söndags tog vi en tripp till Skövde och babyproffsen där borta för

här i stan på babyproffsen finns de typ inget, tycker iallfall ja och dom har inte bugaboo i sitt sortiment där. Så då blev de en utflykt. Vi har redan en bugaboo bee och en bugaboo donkey mono så vi behövde bara köpa till ett extension kit och ett topset så nu har vi plats för 2 barn istället för ett :) sen va de ju att

välja en färg på suffletten och ligglocket, stod mellan svart, off white och soft pink. Men min lilla tjej fick soft pink och de kommer passa så bra med allt annat :) de e en dyr barnvagn om den ska användas till ett barn och om man ska köpa till ett kit för wtt barn till så kostar de massa mer med ZD 3400 bara för att ett till barn ska få plats och den kosta ju lixom 12500 för ett barn lixom XD men älskar man en vagn så

gör man XD

har även köpt ett babynest från nest4baby som passar så bra in :D

men med Loke hade jag en emmaljunga skötväska men den gick sönder i slutet så då va ja ju tvungen att köpa en ny ;) blev en från skiphop , Chelsea eller nått tror ja den hette och den har massa plats specielt om man har 2 blöjbarn är de ju bra med mer plats :) nu är de massa andra saker som ska köpas med men de tar vi sen :) har ju lite kvar efter Loke men inte mycket för myclet sålde vi ju tyvärr :)

Kommentarer

Av JennyBacklund · 6 år sedan ·
5
Åh den där skötväskan ska jag oxå köpa nu när vi kommer få 2 blöjbarn! Vi ska väl oxå kika på vagn och beställa om ett tag. Så kul!
Av Emmawetterholm · 6 år sedan ·
4
En helt underbar väska ju! Lite på dyrare sidan men så värt de :D! Ja nu är vi i v 22 snart 23 så tänkte få ut dom dyrare sakerna ur bilden så fick även passa på när sambon va på bra humör för lite shopping :D har du någon speciell vagn ni tittat på :)?
Av JennyBacklund · 6 år sedan ·
5
Haha! Ja men smart! Den väskan kan man ju ha sen som vanlig väska oxå! Skitsnygg! Ja vi har tänkt köpa Emmaljunga double Viking 735. I färgen lounges grey! 2016 släpptes precis. Så ska bli spännande att se i live sen!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar