30 aug2012
5
Av madde70 · 3 · 456 visningar · gillad 0 gånger

Svårt det där:(

Inatt vaknade min lille prins bara en gång,men han var vaken två timmar och skulle ha mat hela tiden,blev aldrig nöjd.Jag har mycket mjölk i brösten men det känns som det inte räcker till för honom.Han går upp bra i vikt så jag borde iallafall ha tillräckligt..Vad gör man när han inte nöjer sig med det jag har??Fuskade och gav han lite ersättning i natt,mest gjorde vi det för att jag hade hög feber pga mjölkstockning:(Trodde inte man kunde bli så sjuk utav det.Jag har masserat bröstet idag och tagit alvedon så det känns lite bättre nu.Var änna rädd att jag skulle behöva åka in.Tankarna far fram och tillbaka hela tiden om jag skall fortsätta amma eller inte..

Ja just det,det här måste jag fråga:Jag och min man låg ju inne i 4 dagar sammanlagt och under den tiden var mina fyra barn hos min mamma o pappa.Noelia min dotter på snart 4 år har blivit en helt annan liten flicka på både gott och ont.Under tiden hon var hos mina föräldrar slutade hon helt med napp(Hade det förjämnan innan)När vi kommit hem med bebisen så vill hon absolut inte ligga i våran säng längre,hon vill inte kela lika mycket,ja hon gör så mycket som hon inte gjorde innan.Hon har blivit vuxen så fort så jag nästan blir rädd..Är det vanligt att barn reagerar så när det kommer ett nytt syskon..Saknar ju min lilla Noelia:(Skall tillägga att hon verkar inte alls vara sur eller må dåligt på något sätt..

Kram

Kommentarer

Av Labolina87 · 11 år sedan ·
4
Hon kan ha mognat iom den nya bebisen? Och att vara ifrån mamma och pappa flera dagar? Att hon slutade med nappen är ju bra, men jag kommer alltid vilja mysa med min lilla kille hur stor han än blir!
Av Labolina87 · 11 år sedan ·
4
Och det där med amningen.. När jag fick mjölkstockning ökade inte Sixten i vikt, men han visade aldrig nåt missnöje. Om du känner att det inte funkar eller att du inte har tid kanske i ska nöja dig med att delamma? Kanske på nätterna för att slippa va uppe å springa :). Men på dagarna är flaskan kanske smidigare eftersom det går snabbare..?
Av varginnan · 11 år sedan ·
5
Ett tips för mjölkstockning är att ställa sig i en varmdusch , brukar brösten tömma ur sig:-) jag tror att din lilla flicka vill känna sig stor. Vem vill ha napp när det så tydligt blir bebisar som har det . Min Charlie som är 3 1/2 år han insåg i förra veckan att han inte kan ha nattblöja när det kommer en ny bebbe snart , han vill sova som bröderna i kallsongerna! Sen när vi fick William så tvärslutade han med napp då var han ju 2 1/2 år! Hon vill nog känna sig behövd, ge henne lite uppgifter som, hämtar du en ren blöja till Riwer du som e storesyster! Eller nått sånt det gillar både Charlie och Wilma ( (snart 6 år) även göra syslor så de känner sig stora som att fylla vattenskålen till hunden osv! Hoppas du mår bättre ! Nu ska jag ner till vårdcentralen med Wille, tror han har ont i halsen, vill inte ens dricka vällingen:-( ha en bra dag!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar