07 aug2014
7
Av pinknails · 11 · 624 visningar · gillad 2 gånger

Suck..

Jaha.. Haft en kompis här på besök ikväll, (vi döper henne till J) första hon sa "vad stora öron du har, är du gravid???" å jag svara "neeej, de är jag inte!!" hon tjata lite till och jag svara "går in i v9 (8+0) imorron men du får hålla käften.." 

Hon blev jätte glad för våran skull och smsar min karl och frågar samma sak. Han nekar (vi har ju bestämt att inte säga nått förrän tidigast v12 och jag hade inte sagt nått om hon inte sagt nå!

Sambon blev sur på mig iaf för jag var så dålig och kass att jag inte kunde hålla tyst om det. Blir ju självklart jätte ledsen att han inte tror mig, han är 110% på att jag sa det själv och att det var jag som tog upp det.

J ska ringa han och förklara vad som hände så jag hoppas att han sansar sig och fattar att det inte var jag som började! 

Blir bara så irriterad och ledsen att han inte vill tro mig. Jag har svårt att hålla käften i mycket men jag hade bestämt mig för att inte säga något än heller. Och enda som vet är sambon och J.

Kommentarer

Av HannaA · 8 år sedan ·
5
Är ju jättesvårt att blåljuga någon rakt upp i ansiktet också ju :O hoppas att det blir bättre när han pratat med henne! :)
Av pinknails · 8 år sedan ·
7

Det tycker jag också att det är! Jag försökte ju men det gick ju inge bra. Haha :P Jag hoppas också att det blir bättre när han har pratat med henne, vad är det att sura över då? Hon kommer ju att få veta ändå i sinom tid sen att det inte alls var meningen nu är ju en annan femma :(

Av Lizard · 8 år sedan ·
5
Jag blev mer arg för att hon ens frågade! Blir jag alltid, är man osäker tycker jag man håller tyst och väntar tills den blivande föräldern säger det. Och sen att hon inte kunde ta ett nej var ännu värre, tur att du ändå kan ta det lugnt! =) Trist att sambon blev sur! Men hoppas han tar sitt förnuft till fånga!
Av pinknails · 8 år sedan ·
7

Jag håller helt med dig Lizard! Jag och grannen har tagit den här diskussionen förr då alla frågat när det är dags att skaffa barn och man känner 1. det har du inte ett skit med att göra och 2. vi kanske inte ens kan så varför tjata? Men folk kan ju inte visa någon respekt :(

Av pinknails · 8 år sedan ·
7

Han verkar ha smält det nu, han hade pratat med J i några timmar igår om det mesta så han fick nog ett och annat förklarat för sig och hon är en sån där som alltid kunnat läsa mig väldigt bra. När hon var hit för två veckor sen och hälsade på satt hon och funderade på när jag skulle berätta vad det var jag satt och höll inne med men hon sa inget då så hon kände igår att hon var tvungen att fråga :)

Av Lizard · 8 år sedan ·
5
Precis! Den frågan gör faktiskt fruktansvärt ont om man försöker utan att lyckas så varför kan folk inte bara hålla käft? Skönt att han lugnat sej! Hoppas det känns okej att J vet nu även om det inte blev som ni tänkt er!
Av pinknails · 8 år sedan ·
7

Lizard: det känns okej att hon vet, men det är ju tråkigt att hon inte fick veta när vi ville :P hehe. Men det är sånt som händer, hon vet nu i alla fall och jag har en trebarns mamma att diskutera min graviditet med :P hihi

Av Lizard · 8 år sedan ·
5
Bra att du ser det positivt =) jag funderade på en sak, är det en felstavning eller sa hon "vad stora öron du har, är du gravid?" I så fall, vad har öronstorlek med graviditet att göra? =)
Av pinknails · 8 år sedan ·
7

Hon sa så, öronen växer tydligen när man är gravid, eller ställer sig mer utåt, eller vad hon nu sa.. En läkare hade sett det på henne innan hon själv visste att hon var gravid sista gången, han hade sett det på många tidigare bland annat hans egen fru och så har hon sett det på vissa med :P

Av Lizard · 8 år sedan ·
5
Jaha, där ser man =) jag hörde nyss att man även kan se det på läpparna, dom ska tydligen bli fylligare =)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar