02 jan2014
5
Av maddeN92 · 3 · 459 visningar · gillad 2 gånger

Stor så fort!

Julia växer för varje dag om går och det händer grejer i utvecklingen hela tiden ! Hon snurrar hela tiden från rygg till mage ( börjat sova på mage ), skrattar och är glad jämt , springer för fullt i sin gåstol, duktig på att äta och pratar med oss massor !:) det är så kul att se! Men så fort det går ! Om 2 veckor är hon redan 5 månader !?!! 

 

Älskar dig så min lilla prinsessa !<3

 

Hon blev även döpt den 28 december och det är ett oförglömligt minne :)  Julia Kristina Bergkvist är nu hennes fullständiga namn :)

Kommentarer

Av Mujjan · 6 år sedan ·
5

Så stor hon blivit. :) Men en riktig sötnos! <3

Av lini · 6 år sedan ·
7
Va fin ni är!! :D sitt just nu å tänk på i början då du va i tidiga veckorna av graviditeten, du hade väl problem me nån som int accepterade att du skulle behålla? Minns inte vem de va, men hur är den personen idag? Glad för lilla julia elr tyck den fortfarande att de va fel beslut?;)
Av maddeN92 · 6 år sedan ·
5
Tack ! Haha ja det var ett bra tag sen nu ! Det var min svärmor men sen vi flyttade till eget så accepterade hon det ! Och nu är hon så stolt över Julia !:) köper grejer åt henne hela tiden , visar kort på henne på jobbet osv så det är kul :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar