19 jan2014
5
Av ana-s · 1 · 681 visningar · gillad 0 gånger

Snart där! magbild v.37

Nu närmar det sig, och vi börjar räkna ner! Vecka 37 nu. 

Imorgon ska vi till BM och skriva en förlossningsplan och få reda på hur de har tänkt kring min blödningsrubbning, jag har kraftfullt påpekat att jag INTE vill ha en upprepning av förra förlossningen. Denna gången ska allt gå bra, och jag ska ha mitt förlossningsfika! Kände mig otroligt snuvad på det förra gången eftersom det liksom ingår i hela målbilden man målar upp i huvudet. Istället hamnade jag på operation ich förlorade kopiösa mängder blod. Nej tack, inte igen!
Men känner mig ändå positiv och förväntansfull till den här förlossningen, längtar så tills det sätter igång! :)
 

Samtidigt vill jag inte att det ska sätta igång för tidigt heller, eftersom jag gärna vill att min mamma också ska vara med, och hon kommer först hit den 8:e. Är beräknad till 15:e februari. Men det var jag ju med O också, och han kom ändå den 8:e, så det blir kanske precis på håret! ^^ Inte hela världen om hon inte kan vara med, men vet att hon hemskt gärna vill det, och jag med!

Nu känner jag verkligen att jag är HÖGgravid. Magen känns som den ska spricka (helt otroligt att den klarar denna transformation!) Jag sover dåligt, har ont av foglossningen, och tyvärr är mitt humör och mitt tålamod inte det bästa. Stackars Oliver förstår inte helt varför mamma ibland blir så lätt sur/arg och varför mamma inte orkar så mkt. Men han är så fin, och samtidigt enormt krövande också, som en 2-åring ska vara helt enkelt!

Redan nu funderar jag mkt på kroppen efter förlossningen igen. Sist gick jag ju ner allt med råge, men till ett mycket högt pris. Något jag inte vill utsätta mig själv eller min familj för igen. samtidigt vet jag inte om jag klarar av att stå emot. Jag har dock försökt förbereda mig mentalt, har köpt kläder som jag ska ha efter förlossningen som är stora och sitter löst så att det inte ska väcka något obehag, jag ska göra mitt bästa helt enkelt! Men jag börjar verkligen längta efter att inte känna mig som en stor, tjock, och otymplig klump till kvinna..... snart så!
 

Och en liten bild på magen i v 37.

Kommentarer

Av pygmepuff · 9 år sedan ·
5

Känner igen det där med humöret och en krävande 2åring :/ Jag är snart i vecka 37 och det märks att kroppen håller på att förbereda sig för slutet på den här graviditeten, hormonbalansen ändras och så. Är jättetrött och grinig :/
Hoppas på att bli gladare när liten är ute :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar