17 feb2013
4
Av Bettli · 0 · 515 visningar · gillad 0 gånger

sjukstuga mm

Idag är jag gladar trotts sjukdomar som går nu i vår familj. Alla är sjuka förutom Kian. Igår var jag helt förstörd, ont i kroppen och svettades och frös på samma gång. Men ändå skulle jag ta på mig tvätten, men det behövdes verkligen att tvättas, men det var en pain. Men nu är det gjort i alla fall. Robert kämpade på och jobbade natt trotts 39,9 graders feber, förstår inte att han orkade. Jag orkade knappt försöka amma Kian igår. Idag har han hittills bara fått amma i alla fall min lilla gobit.

Det har varit en tung natt, Amy märkte man att hon mådde dåligt, kom in till mig redan igår kväll, hade svårt att sova, var ledsen/gnällig och jätte varm. Men vägrade ta alvedonen jag försökte ge henne. När hon äntligen lyckats somna så vaknade Kian och så där höll det på. Så jag har inte fått mycket sömn i natt, faktiskt var nog denna natt den värsta sedan jag blev mamma. Var helt förstörd när jag var tvungen att kliva upp med dem båda i morse. Men nu har de vänt, tror att jag blivit över trött istället. Men ska passa på och vila nu när svärföräldrarna varit gulliga och hämtat både Amy och Bruce, så jag kan få vila och även skönt för Amy och Bruce att komma ut.

Vill börja komma igång med träning men det känns som att det är så mycket annat med. Men ska göra det, väntar bara på att få börja simma så då kan jag köra det någon gång i veckan. Sedan så när vi kommit i ordning i huset så ska vi göra i ordning ett litet gym =). Nu har jag även kommit i kontakt med en tjej som vet bra träningsövningar när man har foglossning, så ska få lite på mailen. Ska bli intressant och se vad det är för något. Jag tror inte jag kan komma i form som jag var när jag bodde i USA, men har en målvikt i alla fall.

Idag har jag trotts sjuka barn och jag själv sjuk orkat kolla på föreläsningar i flera timmar. Men ska senare i kväll sätta mig och skriva ner lite till ett arbete samt förberedelser inför seminariumet på onsdag. Vilket påminner mig om att jag måste börja kolla tågbiljett dit och hem.

Nej, nu ska jag gå och vila så jag hinner få någon sömn innan Kian vaknar igen =).

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar