16 okt2013
4
Av Emmawetterholm · 7 · 548 visningar · gillad 0 gånger

Sex eller inte sex

jag är super sugen på att få ut min bebis... men inte överhuvudtaget på sex... men alla säger ju att ja ska pröva iallafall för de kan ju starta men de e ju oftast en myt men jag vill ju ha min bebis... idag tog de över 5 minuter att få på mig mina byxtajts... fick lägga mig på sängen och värkligen kämpa för att få på dom :/ jag orkar inte mer och vill ha ut bebisen nu! Så ska man ha sex eller inte? även om man inte är sugen över huvudtaget?

Kommentarer

Av smexpotatismos · 8 år sedan ·
4
Känner du inte för det så ska du absolut inte göra det. Färdknäppen funkar inte. Bara en av alla sägen. Jag var tvärtom. Jag vart en riktig sexmaskin i slutet av min graviditet. ( ursäkta infon ) hade sex ibland 3 gr om dagen men det hjälpte inget alls. Gå på promenad och försök pyssla med annat så huvudet hamnar någon annan stans :)
Av Malle81 · 8 år sedan ·
2

pu ha.. jag ahr helt tvärtom. jag ä sugen på sex, så fruktansvärt mycket, men min man tycker att det äre inte bra att knulla när barnet ligger där inne i magen. och vi har såå lite sex så möjligt. själv har jag inte blivit stor, jag är slank och ser bra ut, har inga brsitningar, inget hänger och inga svulnader eller vattensamlingar, mår super bra, men min man vill ändå inte ha sex just nu. :=( så jag tycker om du skall ha sex så skall du absolut! den skadar inte barnet, tvärtom mår man bättre efter samlag.

Av LOL95 · 8 år sedan ·
2

Min barnmorska rekommenderar mig att ha sex (då jag gått över tiden)! Det är sperman som är hjälpmedlet ;) självklart så låter det ju hemskt att du "måste" ha sex när du verkligen inte vill. Du gör ju precis som du vill men enligt mig bm så kan det hjälpa! 

Av bibi90 · 8 år sedan ·
3

är du inte sugen behöver du verkligen inte, men spermierna orsakar sammandragningar, vet inte om det hjälper mycket men, jag fick en himla massa sammandragningar av sex en gång att jag var tvungen att åka in till förlossningen för att få en bricanylspruta för att hindra allt.

Av jessica03 · 8 år sedan ·
5
Din partner kanske kan tända din gnista? ;)
Av smexpotatismos · 8 år sedan ·
4
För att spermierna ska ha värkan behövs det en redig dos. Vilket kräver att du har sex 3-4 gr om dagen finns att läsa om på internet.
Av angel93 · 8 år sedan ·
5

enligt undersökningar och studier av barnmorskor och läkare så är det ett ämne i sädesvätskan som löser upp slemproppen och stimulerar så det blir sammandragningar. Färdknäppen fungerar ENBART om det är rätt tillfälle med en mogen livmodertapp som är mjuk.. orgasm ger en ännu starkare push på hela värkarbetet! (många som fått starka sammandragningar när dom fått orgasm direkt då killen kommit och vattnet har då gått. men om färdknäppen inte är funkar på dig emma så tycker jag du ska ut och ta lite längre promenader. (om du kan) kram på dig!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar