20 maj2012
5
Av madde70 · 2 · 440 visningar · gillad 1 gånger

September NUUU...

Hemskt att man önskar att sommaren var över(härliga sommar)Men att jag känner så är endast för att gossen är beräknad till 3 sep..Vill ju kunna njuta av sommaren men inte lätt när oron kommer upp med jämna mellanrum,så läsar man att det är farligt med att vara orolig under graviditeten(lugnande va?)Nää det med att vara oro under grav..är INTE något jag är orolig för att det kan skada graviditeten på något sätt och tur är väl det;)Jag har som sagt varit LIKA orolig alla tre grav.innan den här ,och mina grav.. har gått bra och barnen mår bra.Igår planterade jag blommor och klippte hela gräsmattan,trodde aldrig jag skulle orka det:)Nu är min man ute och lägger stenar i trädgården som skall bli som en gång bort till poolen.Sånt vill ju jag göra men det har jag inget ork till.Mycket med orken som gör att jag inte väntar toll sommaren.Är inte den typen som gillar att slappa utan det skall vara full rulle hela tiden.Igår hade vill grillkväll och det var nog den sista för mig i sommar ha ha ha..Fyfan som kvällen slutade.Gubben bad jag fara åt helvete för det var han som grillat;)Köttet var ju rosa,men det skall noga vara det den sorten.Tack alla ni som svarade på min fråga igår om rosa kött,det värmde kan jag säga:)Sen läser man att man skall undvika att grilla när man är gravid,men det har jag oxå gjort alla grav..Men jag tror att ALLA har gjort saker man inte får som gravid och särskilt då innan man vet om att man är det.Jag kan iallafall  va lugn med alkholen,inte druckit en droppe ens innan jag visste att jag var gravid och inte rökt..Men sen har jag väl ätit sånt som inte man ska kan jag tro.Nej nu skall jag ut och hänga tvätt så barne har rena kläder inför skolan..

Kram alla underbara på den här sidan/Tack för erat stöd

Kommentarer

Av juliet · 10 år sedan ·
3

ska man lyssna på alla råd så får man inte göra någonting. själv undrar jag var dom kommer ifrån men dom haglar ju över en. nåja se det mellan fingrarna och ta det med en nypa salt och lev som vanligt är mitt råd.

Av JeeA87 · 10 år sedan ·
4

Då är frågan hur gravida kvinnor klarade sig förr i tiden, innan det visade sig vara ''farligt'' som gravid.. Som det du skrev på grillat, har jag aldrig hört talats om, och jag har fått dille på grillat..Och har ätit det en del gånger sen jag blev gravid. Men ändå, jag tror inte det kan vara så farligt, bara man inte äter det varje dag och hela tiden. Tror det är bättre att vi levar som vi gjorde innan.. Så inte kroppen ställer om sig för mycket eller hur jag ska säga!

 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar