20 feb2013
5
Av maddeN92 · 6 · 371 visningar · gillad 0 gånger

senil lodis

Ja som en senil lodis är just vad jag känner mig som just nu! xD Jag har blivit så virrig nu när jag är gravid. vet ibland inte vad jag håller på med. om jag kanske ska hämta något ena sekunden så har jag glömt de andra sekunden xD händer mig flera gånger i veckan och kan ju inte minnas att jag varit så virrig tidgiare ;) 
Och efter som jag går hemma hela dagarna så börjar jag nu känna mig som en lodis. går runt i mina snuskiga mjukisbrallor och i min "fina"  vita tröja med med snuskigt hår bara för att jag inte orkar göra mig i orning xD tycker inte att jag har något att fixa mig till då jag knappt gör något om dagarna längre. Börjar bli så tråkigt! kan knappt minnas när jag gjorde mig i ordning ordentligt  senast, så som jag gjorde innan jag blev gravid, men kan ha varit på min födelsedag för en månad sen haah! nej herrehud vad bedrövligt detta börjar bli!  detta är verkligen lodisvarning !;)

Kommentarer

Av elvan91 · 11 år sedan ·
5
Gravidhjärna! Haha
Av maddeN92 · 11 år sedan ·
5
Haha ja verkligen!!
Av vojsan · 11 år sedan ·
4
Haha känner igen mig.... Förvirrad trött/uttråkad på att gå hemma i sunkiga mjukis...men ska t barnmorskan på mån så då kan jag ju passa på o fixa mig hehe...
Av maddeN92 · 11 år sedan ·
5
Haha jadu de börjar bli så trist! Ja de låter bra ;)
Av Tove81 · 11 år sedan ·
5

JAg är också virrig och bara i vecka 5+4 hur ska det sluta ? :)

Av maddeN92 · 11 år sedan ·
5

haha de slutar med att vi sitter inne på äldreboendet hela bunten ;) 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar