30 jan2015
4
Av katrina · 0 · 388 visningar · gillad 2 gånger

Sammandragningar

Jag har tyckt att de har varit tråkigt för jag har läst och hör om hur väldigt många upplever mycket sammandragningar, jag har kännt ibland men inte lika mycket som jag har uppfattat att en del har i dom här veckorna på slutet.

 

Men i förra veckan va jag hos barnmorskan, hon skulle känna om bebis låg kvar rätt men när hon skulle känna så fråga om mig hur de känns i magen.

Jag svara att de känns tungt just nu men inte mer än så.

Hon skratta och fråga om jag inte hade ont, mitt svar va självklart nej och hon svara då att vi måste vänta att känna bebis för jag hade en ganska så kraftig sammandragning då tydligen haha.

När hon förklara er hur en sammandragning är så fatta jag att jag har de ganska ofta bara att jag inte alltid har ont av dom. 

Så nu känner jag mig normal igen hihi. :)

 

Inatt hade jag flera sammandragningar som gjorde så himla ont så jag tänkte nu kommer bebis komma, hahah men dom va inte tillräckligt tajta och starka för ingen bebis här inte :p

Men de känns skönt de för även fast jag vill ha bebis här nu så tycker jag att bebis kan "bakas" klart där inne :p

 

Annars så rullar graviteten på, igår var vi på en "rundvisning" på förlossningen som vi hoppas att vi hamnar på, tycker mer de va en föreläsning för man fick inte gå runt och dom visa inga bilder från förlossningen där ens, så de va en besvikelse.

Sen fick vi även inte att dom hade flest ekelrum, men de finns ändå risk att pappan inte kan sova kvar om enelrummena är upptagna..

Och hamnar man på de andra sjukhuset då är de mest dubbelrum och då får pappan inte sova kvar på BB :(

De gjorde mig så rädd och ledsen, jag vill inte att min kille ska behöva sova hemma när bebis har kommit, när han väl får va nära sitt barn så ska han fan få vara de! Och om amningen skulle strula så visst dom på BB hjälper mig, men den som känner mig och kan ge mig bäst stöd i de är min kille och han kanske inte ens får sova där!

Jag har inte sovit en ända natt ifrån min kille sen vi flytta ihop!

Jag håller tummarna för att vi får hamna på östra sjukhuset och att vi får ett enkelrum så han får vara kvar med mig och bebis <3

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar