28 maj2012
5
Av ana-s · 4 · 607 visningar · gillad 3 gånger

saknar att vara gravid!

Åh vad jag saknar att vara gravid! 

det är en så mysig känsla, så härligt. Man går och bär på något så värdefullt och underbart i magen, som växer och utvecklas, och man har den där känslan, som om man har ett stort paket man bara väntar på att få gå och öppna! 

Känslan av det lilla livet som ligger och sparkar där inne, förväntan och längtan efter att få träffa h*n! Mysigt! 

Vill redan ha ett syskon till vår lilla kille, men han är bara 4 månader, så det vore varken speciellt genomtänkt eller bra. För det första vet jag inte om vi skulle orka med två så tätt. För det andra har jag inte fått tillbaka min mens, så kan nog inte ens bli gravid. För det tredje är jag tillbaka i min anorexi, måste bli frisk från den innan jag med gott samvete kan bli gravid och uttöka våran familj. För det fjärde vill jag läsa klart min utbildning!

Många hinder, men, hinder är till för att övervinnas!
Saknar magen! Såhär såg jag ut innan FL:

sen en bild efter FL med mig och lilla prinsen!

Och en bild på mitt underbara hjärta! Det bästa som har hänt mig!

Kommentarer

Av LindaMaria · 12 år sedan ·
5
Då är vi två! Jag längtar verkligen tills det är dags igen! Inte bara efter magen, längtan och nedräkningen, utan också för att jag nu vet vad som kommer efter en graviditet. Att älska någon så mycket är underbart! Vi ska börja försöka igen runt augusti ca. Då är lillskruttan 8 månader, och tar det sig direkt kommer det skilja 17 månader mellan dem :) Lycka till med studierna och jag hoppas du blir bättre snart! Kram :)
Av juliet · 12 år sedan ·
3

ett varningens finger till dig! skaffa inte barn för det är härligt att vara gravid vänd tanken utåt isället nu har du ett liv att följa utanpå magen istället. jag tänker i mitt stilla sinne om man i sverige kan vara föderska åt något annat par? det heter någonting men jag har glömt det hade ju varit perfekt för dig annars.

Av minbaby · 12 år sedan ·
5

jag saknar också att vara gravid =D jag började nästan gråta när min dotter var 2-3 mån och man börja bli van med den nya situationen och minns inte tiden innan. men så moget som du skriver finns det mycket att tänka på innan nästa kommer!

jätte starkt av dig att se att de inte är att skaffa bara sådär =) för våran del är det ett hus som vi är lite sjuka på att köpa och blir det husköp betyder det att det blir maaaassa maaassa jobb för det måste total renoveras! sen när vi vet hur det blir så kan man börja fundera på nästa! våran tjej är redan 15 mån så tidpunkten att skaffa nr 2 börjar bli passligt för oss =)

lycka till med allt! Starkt av dig själv att inse att du har anorexi! väldigt få som erkänner det! hoppas du blir snabbt frisk från det! kraam

Av jvsm · 12 år sedan ·
5

Förstår att du längtar. .-) Men att ta den här tiden och bara vara mamma till den lille klimp du har är nog klokt, och rå om dig själv, om du har anorexi är det nog inte så konstigt att mensen inte kommit igång. Ta det lugnt och försök krya på dig istället, så kanske allt kommer naturligt om ett tag. Glöm inte njuta av livet också. :-) kram!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar