31 jul2014
2
Av Mamsan78 · 2 · 289 visningar · gillad 0 gånger

så nervöööös...

Åh... Efter det tragiska som hände i Maj då jag fick ett sent missfall så är jag extra nervös nu trots allt...Jag har försökt att inte vara så nervös den här gången å tänka att händer det nåt tok så händer det... Det finns inte så mycket man kan göra åt saken tyvärr...Det är bara det att den här gången har jag inte haft några symptom på graviditet förutom ett plus på stickan å något ömmande bröst. Jag har nu fått en tid på gyn kl 14 för att se om det verkligen finns nå där inne... Jag blir liksom nervös fast jag har plussat. Hoppas verkligen på att få se ett tickande hjärta där inne <3

Kommentarer

Av anna1990 · 7 år sedan ·
5

hoppas du fick se ett tickande hjärta! vet exakt hur nervöst de är när man gått igenom ett mf! jag har precis plussat igen, andra barnet nu, 3:e graviditeten :) hoppas också på att få se ett tickande hjärta om några veckor! 

Av Mamsan78 · 7 år sedan ·
2

jag är jätteglad, det fanns där. Ett litet tickande hjärta <3 :D Jag vet att det fortfarande är jättetidigt och att vad som helst kan hända MEN just nu är jag så glad och jag behöver inte oroa mig att ingenting finns där och att jag inte mår illa!! Jag mår faktiskt kanon bra hitills, inga krämpor alls. Hoppas det håller i sig så :)

Du kommer nog få se ett tickande hjärta du med anna1990! Vad kul att du har plussat! :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar