06 apr2013
5
Av maddeN92 · 7 · 445 visningar · gillad 0 gånger

Så less!!!

Nu börjar jag bli så otroligt irriterad! Nu vill jag flytta till eget tillsammans med min pojkvän!!! Just nu bor vi hemma hos min killes mamma i hans pojkrum och det gör mig bara mer och mer irriterad för varje dag!  Svärmor börjar gå mig sååå på nerverna men det vågar jag inte sägs till min kille och inte till henne heller för den delen .... Hon tar inte den minste hänsyn  på morgonen tex. På vardagarna går hon alltid upp runt halv 5, självklart okej för mig. Men när man inte kan ta den minsta hänsyn att folk ligger å sover då blir jag jävligt förbannad! Hon smäller och går i dörrarna som om hon vore nån drottning. Hon kan ställa sig och diska kl 5 på morgonen och det hörs in i vårt rum!  Jag är väldigt lättväckt, men jag tkr ändå att man kan respektera att andra sover?! Och sen dom där jävla siggen som hon rullar flera gånger i veckan ! Det hörs oxå in i vårt rum och det var anledningen till att jag inte kunde sova längre imorse... Tänkte ta mig en lång sovmorgon nu när jag iaf var ledig ,men man ser ju hur de gick! Och jag är så hemskt trött på att bo i en lägenhet som luktar sigg dygnet runt. Ska de vara så svårt att röka ute? Hon vet för fan att jag är gravid! 

Och minst 3 månader till ska vi bo såhär! Fy fan! 

 

Ja jag har dåligt morgonhumör, märks det?;) 

Kommentarer

Av Tove81 · 7 år sedan ·
5
Ååååå stackare! Fy fan
Av mamma-maria · 7 år sedan ·
4
Hoppas du flyttar till eget snart!
Av maddeN92 · 7 år sedan ·
5
Ja men soc låter oss inte flytta förän i juli vilket är bara en månad innan jag ska föda :/
Av Meduzzza · 7 år sedan ·
5
Usch. Bodde själv tillsammans med sambo o dotter hos svärmor o svärfar i ett år. Va otroligt tacksam för att vi fick det och när jag började läsa ditt inlägg tyckte jag det lät otacksamt av dig. Men jag ändrade mig och tycket synd om dig att du som gravid ska behöva stå ut med att bo hos nån som röker i det hem du bor i. Tycker du åtminstone ska prata med henne om rökandet. Din bebis får ju också i sig den äckliga röken :-( stå på dig!
Av maddeN92 · 7 år sedan ·
5
Tack! Ja jag får försöka lösa det på något vis, men jag tkr ändå att hon borde kunna tänka lite själv oxå ...
Av LindaMaria · 7 år sedan ·
5
Väldigt hänsynslöst av henne att röka inne när det bor en gravid där! Visst att man gör som man vill i sitt eget hem, men det finns ju undantag! Det hon gör skadar ju er! Stackare :( Och det luktar ju sååååå illa! Speciellt när man är gravid!
Av maddeN92 · 7 år sedan ·
5
Ja jag tkr oxå att det luktar så fruktansvärt illa! Usch!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar