06 nov2012
4
Av swelifestyle · 5 · 519 visningar · gillad 3 gånger

så ledsen så tårarna sprutar

jävla skit! jag känner mig bara så oönskad och oälskad möjligtvis älskad med villkor, det känns som att den enda som äslkar mig villkorslöst är min hund. men är han kanske för dum för att inte ge sig av han med? allt känns bara så jävla meningslöst. jag känner mig meningslös. inget motbevisas än så länge. jävla skit......... -.-,  detta känns verkligen inte bra  åsen sak mna till kärringen som säger till mig att göra en gastric bypass efter förlossningen för att jag är så jävla fet! tack för den...... gjorde ju inte mitt psyke starkare. fan.... 

hjälp mig......

Kommentarer

Av jvsm · 11 år sedan ·
5

Bara så du vet - läkare som säger så (om gp) på det viset borde inte vara läkare (eller arbeta med vård). Vet inte vad som hänt - men KRAM! Hundar älskar förresten villkorslöst, han kommer aldrig sluta älska dig. ;-)

Av swelifestyle · 11 år sedan ·
4

ne det hoppas jag. min valp <3  han stöttar mig å torkar mina tårar min myspelle.  ne jag tycker inte det heller och jag vet inte heller vad  som hänt mer än att min sambo kanske inte säger positiva saker utan mer pressar mig. klagar på ekonomin att VI prioriterar fel fast han köper fälgar till bilen istället för grejjer till barnet osv osv. känner mig bara hjälplös och att allt jag gör är fel. men tack för ditt visade stöd KRAM

Av jvsm · 11 år sedan ·
5

Ah, pengar roten till allt ont. Jo har en make som är lite så också, tycker att vi behöver ha två bilar eftersom han vill ha sin "finbil" och den kan man ju inte stoppa in barnvagn i, och jag tycker han borde spara lite pengar, skulle ju bli mer över till framtida familjen med en bil, en försäkring, en parkering osv att betala per månad. De där gossarna är dåliga på att prioritera. ;-) Hoppas det löser sig!

Av swelifestyle · 11 år sedan ·
4

mjo sammahärvi har en 4 liters V8 på gårn och min privata lilla clio och hans volvo 740. 3 bilar till 2 pers. V8an har vi inte råd att köra ut från garaget ens. så fattar inte vad vi ska med den till.. barnvagn fårdock plats i den. men ändå princip sak. fälgar för7500 är inte relevant. å ja pluggar nu såfår ju minimum. han har huslån å andra krediter.. jag har bara mina glasögon å en dammsugare på kredit. men men. känns som han lägger skuldpå mig för att han skäms eller nått. ja vet inte men jobbigt är det när man bara får en känsla av att man gör fel hela tiden.men det går väl över detmed antar jag. Klart det löser sig. nån gång ;)

Av JennieW89 · 11 år sedan ·
5

Styrkekram <3

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar