26 aug2012
5
Av zemra · 20 · 1451 visningar · gillad 1 gånger

Resultat av ofrivillig barnlöshet??

Tror att det är dags att ha ett långt samtal med min läkare. Efter de många fruktlösa provrörsförsöken, som min läkare säger borde ha lyckats för att resultaten var av högsta kvalitet och det finns ingen fysisk förklaring som kan förklara resultaten. Jag är ingen läkare men nu tror jag eller snarare hoppas på att jag kanske har hittat förklaringen på varför det inte lyckats.

När vår utredning började var min sköldkörtel lite under det normala värdet men efter ett nytt test efter några veckor var det normalt igen. Under åren har jag frågat om vi inte måste kolla sköldkörteln igen eftersom den har legat lite under det normala men fått svaret att det inte behövs eftersom det inte är vanligt att sköldkörteln ändrar sig så ofta.

Men så i somras hade jag problem med enormt svullna anklar, speciellt den ena foten, med mycket värk och svårt att gå. På vårdcentralen misstänkte man en propp och jag blev skickad till akuten. Proverna visade att allt såg bra ut, ingen propp och ingen vätska. Men man tog ett sköldkörtelprov som låg lite under det normala, då jag berättat om min enorma trötthet, håravfall och torra hud.

Dessa symptomen har jag:

Enorm trötthet, intolerans/känslighet mot värme & kyla, värk i muskler, ont i leder, värk i ländryggen, INFERTILITET, depression, humörsvängningar, klump i halsen som trycker, viktuppgång, kalla händer och fötter, torr hud, håravfall, sköra & mjuka naglar, svullna anklar och fötter.

Alla dessa symptom är symptom på underfunktion av sköldkörtelhormoner. Tänk om detta är anledningen till våra misslyckade försök?? Tänk om en behandling för detta, hade kunnat sluta med att vårt nästa provrörsförsök slutade med ett mirakel!!

Jag har fått nytt hopp, så önska mig lycka till!!

Kommentarer

Av ElinFlyren · 11 år sedan ·
5

LYCKA TILL! ni är värda ett mirakel! <3

Av Missmadde · 11 år sedan ·
7

Lycka till =) Hoppas att det går bra. 

Av Antonocornelia · 11 år sedan ·
5
Önskar er verkligen lycka till. Kommer hålla båda tummarna för att det hjälper er
Av Nikoba · 11 år sedan ·
5

Begär att de kollar upp dig!
Åh "hoppas" du har rätt. Inte för att du ska behöva vara sjuk men att det finns en så pass "lätt" förklaring som faktiskt går att återgärda. <3

Av zemra · 11 år sedan ·
5

Tack, fina människor <3 <3 <3

Av Mam90 · 11 år sedan ·
5
Hoppas! Håller tummarna!!!!
Av Liinda85 · 11 år sedan ·
5

Lycka till!!!:)

Av PaulineK · 11 år sedan ·
5

Håller tummarna för att det är er tur nu! Hoppas, hoppas! :)

Av Maria90 · 11 år sedan ·
5
Håller verkligen tummarna! :-)
Av minbaby · 11 år sedan ·
5

jaaa oo hoppas hoppas!!! håller tummarna <3

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar