19 jun2012
5
Av madde70 · 3 · 337 visningar · gillad 0 gånger

Rastlös!!!

Åhhh vad jag hatar att var så här trött och tung i kroppen:(Jag sover fort jag får tillfälle.Jag vill ju göra så mycket.Jag vill städa,greja i trädgården,leka med barnen men inget orkar jag längre och det här har pågått i 10 veckor nu väl.Känner mig som en dålig mamma och dålig hustru och dålig vän,men jag har ingen ork men lust det har jag.Det enda jag går och längtar efter är en säng så jag får sova.Nu har min man semester nästa vecka så då får han hitta på grejer med barnen..Det är bara så tråkigt när det finns hur mycket som helst man vill göra..Är det verkligen normalt att var så här trött???Börjar snart att bli orolig alltså,jag som är så ful av energi i vanliga fall.

Nu skall jag lägga mig och titta på tv med barnen.Känner snart till alla barnprogram nu;)

Kommentarer

Av JeeA87 · 10 år sedan ·
4

Det är inte så att du har för dåligt med järn i kroppen då? För jag var sån jag med ett tag, men fick veta att jag hade alldeles för dåligt med järn i kroppen, så jag fick börja äta niferx. Hoppas du snart är piggare :)

Av madde70 · 10 år sedan ·
5

Jag har ett järnvärde på 113,det har jag haft i några veckors tid samma värde.Äter 2 niferx varje dag och barnmorskan säger att jag får nog ligga på det värdet resten av graviditeten:(Så det kan ju kan ske bero på att det är ganska lågt(hoppas det)Tack skall du ha!!

Vi höres!!

Av JeeA87 · 10 år sedan ·
4
Då håller jag tummarna att det blir bättre!! :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar