17 jun2012
4
Av Vilandra · 4 · 576 visningar · gillad 5 gånger

Rädd :S

Igår hade jag värsta gråtattacken, grät i över 2 timmar, kunde inte sluta :(

Känner att vi inte alls är där vi skulle vara såhär nära BF... Det är lixom ingen ordning på min sambo, antingen snurrar han bara omkring och gör inget ag tycker är konstruktivt, eller så sover han(?)!

Igår storstädade vi iaf och visst det blev bra, men vi hann inte med sovrummet och det skulle vi göra idag + att vi bestämde att ta golven VARJE dag nu då Nala fäller. Men Kalle bara sover :(

Vi har BF imorgon, borde han inte vakna?! Känns som att jag bara klagar på honom men jag blir så rädd när förlossningen kan börja när som helst och han inte verkar bry sig :S Och jag ORKAR inte allt själv, är så öm och tung!

Behövde skriva av mig, hoppas det blir bra...

Kommentarer

Av mamma82 · 11 år sedan ·
2

Vad jobbigt med din sambo som inte stöttar dig, han borde finnas där för dig nu! Försök och förklara för honom vad du känner, att du inte vill klaga men varför du känner som du känner. 

Jag har kommit på att det är viktigare än nånsin att man pratar med varandra, imorse fick jag en gråtattack för att allt bara kändes jobbigt med att vara höggravid och att barnet aldrig kommer. Det slutade med att min sambo lyssnade och stöttade. Hoppas din kan göra detsamma!

Styrkekram!

Av AmelieM · 11 år sedan ·
4
Ja verkligen styrkekram! Har du pratat med din sambo om hur du känner? Min sambo var jättemärklig, glömde ladda telefonen och va ute en del. Helt omöjlig att hitta om det nu hade hänt ngt. Samma med städning m.m. Vi har pratat om det och det faller inte naturligt för honom. Ja han är nervös men så mkt mer är det inte. Nu när vi är mitt i så stöttar han på det sätt han kan. Prata med din sambo, du behöver allt stöd och han får snällt bara skärpa till sig. För att behålla familjefriden:-)
Av Miranda90 · 11 år sedan ·
5

Åhhh, I hear you sister!! 
Min sambo är likadan. Helt dum i huvudet enligt mig. Kom fram här om dagen att han inte hjälper till och är iväg så mycket (kompisar, promenader, osv) för att han inte vet vad han ska göra och "vad jag än gör så blir det bara fel enligt dig". Löste det till viss del genom att säga rakt ut vad jag behövde hjälp med (och påminna, påminna, påminna tills det blev gjort) och sen vara överdrivet glad och kelig när han väl var klar. Han märker nog att det är lite falskspel från mig när jag upprepar tusen gånger "tack för att du fixade disken nu blev jag JÄTTE GLAD!!" men äsch, what the hell. 

Och sovandet. Jag tror de påverkas av våra hormoner eller nått, plötsligt sover sambon lika mycket som mig. De senaste 3 dagarna har vi varit vakna typ 8h/dygn... Förberedelser helt enkelt.

Av Vilandra · 11 år sedan ·
4

Åh, så skönt att ni förstår och inte bara tycker jag är en gnällig kärring!

Pratade med honom förut idag och fick igång honom lite, han hjälpte iaf till lite med städningen även fast jag gjorde det mesta... Men det känns ändå som han inte riktigt förstår mig, jag vet inte?

Att han är äldre och har 4 barn sen innan spelar väl in, att han är lugnare. Fast JAG behöver ju ändå honom för att känna mig säker! Och han var mkt mer engagerad förut, det har lixom runnit ut i sanden...

Får väl försöka prata mer med honom. Tack för ert stöd! Hoppas att allt är bra med er. Kramiz

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar