20 maj2015
2
Av Julieaette · 0 · 316 visningar · gillad 0 gånger

pizza suväernt gott snart!

 Är ni som jag och beställer, det ka bli så himla gott. har gått till v.19 idag och dessa verkar små som tusan tro jag det om dom låg i fickan i två månader först innan dom vågade sig ut men vad tusan det får ju bli missfall om jag inte kan ta hand om dom men så tänker tydligen inte Nila som gjorde dom med mig.

idag har jag ring support för jag har en ny blogg och  fixat det på två dagar tog det men jag kommer inte in i min dator sedan jag system åter ställde den. Men mitt ex sa idag att efter det jag ringt support och lämnat in den så skulle jag lyckas om han inte varit framme så all kunskap är nog ite helt som fröken jubelåsna precis så känner jag mig ibland.

jag är så glad idag för er som följt mig vet att jag väntar antingen på peter eller Tom och Tom ska nog jobba med världen ett tag nu med kroppen och då blir det Peter till mig jag tror ju om den gamla chefen på sjukhuset kommer med mig i släptåg så får jag bra vård. Man har ju undrat hur det är ställt med sjukhusets somatiska sida när dom ringer väktare istället för hjälper mig. nu väntar pizzan gottigottgott....ha det!

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar