01 aug2013
4
Av Empalizer · 2 · 329 visningar · gillad 0 gånger

Pinsamt... Vanligt?

Tankarna svävar i huvudet och jag längtar bara mer och mer för att få se mitt lilla liv i magen. 

En grej jag tänker på, är om barnet inte skulle vara friskt. Vad gör man då? Hur reagerar man på det? Det är väl egentligen det som skrämmer mig mest. Hur jag skulle reagera.

Igår natt vaknade jag mitt i natten av att jag va kissnödig och det va inge mer med det och så gick jag på toa och vidare till sovrummet. Jag tycker det är lite kallt mellan benen men tänker inte mer på det. När jag ska lägga mig i sängen märker jag att det är blött i sängen, en stor ring liksom. Känner på trosorna och dom är blöta. Kan jag ha kissat på mig lite innan jag vaknade eller är det något annat? Det känns lite jobbigt om man har kissat på sig i sömnen om man är 20. Visst jag kan skratta åt det men samtidigt blir jag lite fundersam. Har inte kissat på mig sen jag va liten. Så man undrar ju vad det kan vara? 

Kommentarer

Av Cissii13 · 10 år sedan ·
7

Visst är urinläckage vanligt i graviditeten oavsett vilken ålder man har, men jag tror mer på att det är ökade flytningar eller nåt sånt som du har! Tycker mig läsa mellan raderna på ditt inlägg att du är relativt tidigt i graviditeten än så länge och just urinläckage är väl vanligare när man är lite längre gången :)

Av Empalizer · 10 år sedan ·
4
Okej tack, ja jag är i v.14 nu, snart 15. Men då kan jag lugna mig lite, tack :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar