03 sep2012
5
Av madde70 · 5 · 434 visningar · gillad 1 gånger

Överlycklig men trött..

Varje nytt barn jag har fått så har jag tänkt så här innan"Går det verkligen att älska nästa barn lika mycket som det/dom jag redan har..Och ja,det går ..Jag älskar alla min fem barn så mycket så jag vet bara inte hur jag skall hinna ge alla den kärlek jag vill:)Sen lillen kom hem så går jag i ett lyckorus.Känner mig så trött så jag går som i en dimma samtidigt som jag är så lycklig så jag tillåter mig inte att vila.Jag har inte tid.Vill ju umngås med mina barn och beundra lille Riwer,alla söta miner han gör:)Jaa nu är gamla Madeleine tillbaka igen:)Madde som älskar att städa och pyssla och ta hand om hemmet och sina barn:)Wilma min äldsta dotter sa till mig igår att nu är du dig lik igen mamma bara att du är mycket fetare en vanligt.Så gulligt sagt:)förutom det feta då  ha ha..Jag var ute och hoppa studsmatta för första gången igår med mina barn hehe vad jag skratta,det var ju riktigt svårt:(men studsmattor är väl inte gjorda för elefanter.Barnen var iallafall nöjda att ha sin mamma där:)

Nu kom min man hem efter första arbetsdagen som han jobbat natt.-Var direkt i sängen för hans del och nu skall jag upp och vecka dom stora barnen innan tvillingarna vaknar,skall även pumpa lite mat till Riwer..Ja man är aldrig sysslolös iallafall:)

Kram alla underbara på blimamma

Kommentarer

Av juliet · 11 år sedan ·
3

vad härligt att du blivit dig själv igen. grejen med att vi har våra perioder är att dom slutar alltid med att vi blir oss själva igen det är djuvligt att du nått dit. Kram

Av Bettli · 11 år sedan ·
4

roligt att du sa så. För det är precis i de tankarna jag går nu. Brukar tänka hur jag kommer kunna älska denna bebis i magen lika mycket som vår dotter.

Vilket härligt namn Riwer! Eller är det ett smeknamn? Gillade det =).

Av indiah · 11 år sedan ·
4
Vilket fint inlägg, fick ett stort leende på läpparna... Grattis för din lycka :)
Av varginnan · 11 år sedan ·
5
Vad skönt att höra att du är tillbaka igen:-) visst kan man älska alla sina barn lika mycket vilkorslöst! Ha en mysig härlig måndag på dig!
Av JennieW89 · 11 år sedan ·
5

Åååh vad härligt det är att höra!! Kram:)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar