06 jan2013
5
Av maddeN92 · 4 · 415 visningar · gillad 0 gånger

Orolig

Nu har jag varit orolig i ett par dagar.har inte haft några symtom på 2-3 dagar nu så jag får genast för mig att det är något som inte står rätt till! Och inget kan jag göra åt de heller!! :l vet att jag inte borde tänka så men gör det ändå. lätt hänt när de är ens första barn .Önskar bara att jag kunde få se plutten i magen och veta att allt står rätt till!! Förbannade oro som finns där hela tiden.känns som de inte går att njuta en sekund ens:/ vill bara kunna vara glad och slippa oroa mig!

Kommentarer

Av kanskebebis2013 · 11 år sedan ·
5

Försök tänka positivt, för mycket oro är inte bra heller, så ät bra och ta det lugnt så gör du ditt bästa för den lilla i magen =)

Av maddeN92 · 11 år sedan ·
5
Tack ska du ha! Ska verkligen försöka!:)
Av Ullko · 11 år sedan ·
5

Det hjälper nog inte när jag säger att alla är mer eller mindre oroliga, det är en del av modersinstinkten i oss. Jag hade en förvånansvärt symptomfri första tid, det ända var illamående men inget annat och det trodde jag var onormoalt - men alla graviditeter är olika och nu såhär i efterhand kan jag skatta mig lycklig att jag mått så pass bra, för det finns dem som har besvär från dag ett och nio månader framåt.

Du ska se att även om oron inte försvinner helt så kommer den kännas bättre med tiden. Ta en dag i taget och se fram emot allt roligt som en graviditet kan ge dig :)

Av maddeN92 · 11 år sedan ·
5
Tack! :) oroar mig nog lite förcmkt ibland .Ja oron finns nog hos de flesta. Men det är som du säger, ska försöka ta en dag i taget:)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar