27 jun2014
5
Av jenny88 · 6 · 524 visningar · gillad 1 gånger

ont i magen :/

Ska lämna vår son hos farföräldr. För första gången! Han blir 5 månader nästa helg! Och jag känner mig som världens sämsta mamma! Jag och maken ska bort och bo på hotell i helgen! Mest för att jag ska få sova! Vilket jag knappt gjort alls det sista året! Storasyster sov jättebra tills hon va ca.8 månader men har sedan dess vakna minst 1 gång på nätterna, sonen har inte sovit en hel natt alls sen han kom, vaknar ca 2 gånger och ska ha mat och typ 100 gånger av allt annat en bebis vill ha! Så jag måste få sova!!! Men jag känner mig så dålig! Elvira har sovit hos dem 1 natt ochhon blir 2 i augusti! Sen är det 3 gången hon sover hos mormor men det har jag inga problem med alls. Hon ser sin mormor nästa dagligen :) ska snart lämna av honom och jag får verkligen kämpa för att inte börja grina! Är det dåligt att lämna honom så liten?

Kommentarer

Av Bananapa · 9 år sedan ·
5
Du är ingen dålig mamma. Är både nyttigt för barn och föräldrar att träna. Sen vet jag precis hur du känner. Vill ämnade bort vårat första barn väldigt tidigt. Bara för några timmar till övernattning. Och har bara fortsatt så med jämna mellanrum. Så nu är det aldrig några problem för honom att sova borta och han är 4 år. Lämnade även bort den lille 5 timmar för någon vecka sedan. Han är 3 månader och det funkade väldigt bra även där. Så du är ingen hemsk mamma även om man känner sig så
Av jenny88 · 9 år sedan ·
5
Tack, jag behövde höra det där :)
Av Cissii13 · 9 år sedan ·
7
Jag skulle gjort (och kommer göra) precis som du! Min Arvid blev 1 månad igår och sover högst 3h åt gången och sover endast om han får sova bredvid mig :( Och han gnyr i sömnen, så de få timmar jag får sova blir oroliga! Herregud va jag längtar efter att få sova!!
Av PaulineK · 9 år sedan ·
5
Tycker inte alls att du är en dålig mamma för det! Äldsta dottern har fortfarande inte sovit borta en hel natt. Hon är två. Men sambon har haft henne själv några nätter. Lilla dottern blir snart 6 månader och henne sov jag borta från när hon var 3-4 månader. Sambon sov då med båda barnen hos sina föräldrar. Så länge man vet attbbarnen är i trygga händer tycker inte jag att det är något fel i att sova utan dem nån gång ibland. Ju mer utvilad man är desto bättre förälder orkar man ju också vara! :)
Av jessica03 · 9 år sedan ·
5
Sov gott säger jag bara! :) Du är en bra mamma som försöker ladda med sömn.
Av Malina89 · 9 år sedan ·
5
Du är en toppenmamma! Man måste få ladda sina batterier men sömn, annars funkar man inte, vår dotter är snart 9 månader och har inte sovit en hel natt än och jag funderar på att åka och sova dn natt borta för att bara sova! Det är inget konstigt alls:)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar