20 apr2012
5
Av madde70 · 3 · 468 visningar · gillad 1 gånger

Onödigt vetande

Skönt att det är fredag nu.Jag tycker det är jobbigt med alla läxor som barnen har med sig hem särskilt när man inte kan dom själv.Matten är inte samma som på min tid vad det gäller uppställningar och  allt.,inte lätt att hjälpa till då..Jaja matten och sådana viktigta ämnen är ju klart jätte viktigt att kunna sen.Men i går var jag riktigt förbannad när jag förhörde sonen på läxan som dom skall ha prov i..Det handlade om islam och muslimer:(vad fan har dom för användning av det???Finns väl viktigare grejer att få in i huvudet en det.Åhhh vad arg jag var.JAG SKITER I VAD DERAS LEDARE OCH HELIGA BYGGNADER ÄR..Är det graviditeten och alla hormonor som gör att jag blir så arg..;)

Kommentarer

Av pygmepuff · 10 år sedan ·
5

Jag tror det kallas allmänbildning att kunna sånt. Man brukar få lära sig om alla de största religionerna ;)

Av madde70 · 10 år sedan ·
5

Jo jag vet det pygmepuff..Det är väl bara för att jag är så himla ointresserad av  andra religioner;)Jag skyller på hormonerna att jag brusade upp då;)

Av juliet · 10 år sedan ·
3

Jag håller fullständigt med dig varför och till vilken nytta sa jag till min fröken genom hela lågstadiet. bara det där med svenskans alla grjer man ska kunna så kan man inte prata när man är i vissa situationer är inte det viktigare att kunna använda språket än att dela upp det i något vi aldrig har någon nytta av. i månader tragglar man skiten.nej en upprensning i skolan och lär barnen bete sig istället. konsentrera skolan till matte svenska och engelska och sedan flera olika yrkes val från femte klass hade räckt och så få va hemma längre. det tror jag på för det är hemma man lär sig vara i en familj och det är ändå så vi vill leva.lära ungarna ta hand om hus och hem och varandra. Kram

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar