04 jun2012
4
Av Vilandra · 2 · 468 visningar · gillad 0 gånger

Ny vecka...

Då var det måndag igen. Ny vecka, nya tag. Fast idag vaknade jag med förvärkar igen så det blir nog inte så många tag idag... Tråååk, vill städa och pyssla inför Piggelin´s ankomst! Städade igår iaf då jag mådde okej fysiskt, men har ju drabbats av värsta pedantnojjan vilket INTE är likt mig :P

Exakt 2 veckor till BF idag, inte klokt vad tiden går :O Snart är vår lilla Piggelin här <3 Har trott att bebben skulle komma tidigare pga alla sammandragningar och förvärkar plus en känsla jag haft, men nu känns det faxx som liten trivs där inne i magen och stannar tiden ut? Och det är väl ändå bra, även fast jag har så ont...? Det är ju ändå helt klart värt smärtan, även fast man får gnälla lite ;) Min UVI håller sig envist kvar, gjort halva behandlingstiden av den andre antibiotikakuren nu, hoppas det hjälper denna gången då jag tar det dubbelt så länge! 

Har lovat syster att knipa tills helgen, hennes lilla Ronja ska döpas på lördag. Hon har önskat sig leksaker, men vad för saker tycker en 10-veckors baby är kul? Nåt att titta på, kanske? *hmm, funderar* Tips tas glatt emot :)

På fredag ska vi till BM, alltid underbart att lyssna på hjärtljuden <3

Kommentarer

Av Sakura0o · 11 år sedan ·
4

Tror på dessa:

http://lekmer.se/leksaker/traleksaker/plocklador/brio-sorteringsl%C3%A5da-svart

http://lekmer.se/leksaker/traleksaker/bultbrador/brio-bultbr%C3%A4da-svart

http://lekmer.se/leksaker/traleksaker/dragleksaker/brio-dragleksak-myra

http://lekmer.se/leksaker/traleksaker/klossar/brio-byggklossar-f%C3%A4rgade-50-st

hoppas det hjälper ^^ annars är ju alltid gosedjur roliga =P

Av Vilandra · 11 år sedan ·
4

Tack så mkt :) Kikar runt!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar