När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 599 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Lilla Bus
23 sep2017
Av Lilla Bus · 0 · 276 visningar · gillad 2 gånger

Nu har jag blivit spådd.

Jag blev spådd idag av mitt ex som gjort resan flera gånger och nu fick jag svaret den 22 december kommer jag gå ner i enäggstvillingen och lämna kroppen med mitt svarta ande och Matildas vita, i kroppen. så blir det en annat land för mig för nu ska vi göra karlar av männen allihop kvinnorna får hjälpa till. Och alla får ha kontakt med min kropp och Matilda. För jag hör inte kroppen så ni är hemliga där så ni kan ställa vilka frågor som helst som var med i december elerom ett par månader för då träffa vi.

Då ska ni alla vara me så ni lär er planera ett liv tillsammans för igentligen kan vi bo med vem som om man får vara sig själv tillsammans med någon så jag hoppas att ni söker upp någon så ni får praktisera med mig annars får ni minnas alltihop. det gäller att planera och dela med sig av sig själv ge och ta i massor lite hit och lite dit.

Allt kommer jag göra en gång till och nästa liv kommer det nya utmaningar. jag ska vara tyst för mitt ex har min dator så han ser han ska inte veta för då kanske det blir fel och det vill jag inte för det är viktiga tider som väntar för vi alla ska må så bra som möjligt. detta får mitt ex ta in och han jag bott med tidigare liv får tänka med er så alla får veta. Kram / Lilla Bus

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar