06 feb2019
3
Av Juliet Bridell · 1 · 141 visningar · gillad 2 gånger

nu har det varit vila och nya tankegångar.

Hej allihop! Nu har jag vänt på hela historien om mig och kommit tillbaka som jag läste för en månad sedan. Jag tänkte ju skriva mycket men det är det inga som gör ser jag hoppas ni vill det för det är roligt att följa er. Nu har jag tänkt mig med min karl men det blir inte att jag vill bli evig i denna kropp för den är så nedsliten av kollaps visst går det att träna upp igen men det är segt så jag vill bli barn i denna magen som jag skrivit tidigare. en enäggstvilling blir jag och det blir en ande själ och kropp kvar i denna som kommit från tidigare liv som levt utan kropp en tid.

Det är nog så att jag tar inte hand om dessa barn utan det blir min tvilling syster Cherliy som får dom med Bislim i kroppen för anden och själen blir barn med mig. Jag fick höra nyss av mitt medvetande att dom kommer den 3dje april så vi får väl se om det blir så Jag är ju ivecka 15 nu så vi får se om  dom kommer då jag skulle tro det jag ska fråga pappa för han är synsk också.

Den 27 maj sa han att det var det är mer troligt för jag måste gå minst 27 veckor någonting sex månader igentligen så 24 år det väl. nåja vi får se.

Kommentarer

Av Juliet Bridell · 1 år sedan ·
3

jag tänker kommentera själv för det är i vecka 33 jag föder dessa barn men dom har legat i magen i sju år nu i mars. Jag skulle bryta naturlagarna som människorna tycke var så häftigt att göra så omöjligt som möjligt men jag fick in HCG hormon i oktober och räknade från då så vi får se när ungarna vill titta ut.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar