18 maj2014
5
Av elvan91 · 3 · 565 visningar · gillad 5 gånger

Nu är jag lycklig.

Theon fick ju träffa sin pappa sist och det gick sådär då oförutsedda händelser dök upp....

idag träffades vi igen, promenad och pratade mycket, jag och Robin..pratade om allt om honom och hans ex, jämför mig med henne och blir jätteimpad och chockad över att en ensamstående ung tjej som pluggar har lyckats så bra med theon, med hans utveckling och så vidare.

Robins andra son som bara är 4 månader yngre har inte lärt sig alls lika mycket, dock sa jag till honom att alla barn utvcklas och lär sig i olika takter och tider. men så sa han att det nog är för att hans ex har inte tagit mammarollen så speciellt bra.. hon har ingen stark mamma-son band som man bör ha, tragiskt.. jag skulle brutit i bitar om jag inte hade lyckats att ha en sådan starkt band som vi har, jag och theon. växte sig ännu starkare när jag och theon hade oss själva bara.

Robin sade att han blev inspirerad av när theon säger borta och lyfter händerna, när man tar bort något, så han försökte lära sin andra son det, och det tog inte lång tid förrän han kunde det, så jag antar att den pojken blir understimulerad för han verkar lära sig snabbt! hoppas att de tar tillvara hans kunskap och utvecklar det! bruden tycks inte göra det.... hon ska gå på utbildning i hur barn är och så... kanske skulle gått på det innan förlossningen kanske??

 

funderar på en sak, tror ni att theon kan känna på sig vem Robin var? att han är pappa? theon har släppt in Robin mer än han släppt in andra på den korta tiden. känner att jag ser ett litet band frodas mellan dem. leendet emellan dem.

nä jag är lycklig nu. kan inte bli bättre än så här. jag som var bestämd att inte släppa in robin i våra liv när han skrev det hemska mejlet. jag gjorde verkligen rätt val. vi ska ses nästa helg igen och då hemma hos mig, lättare att kunna få kontakt hemma, mer avkopplande och inte massa människor runtom. bara vi tre som skapar ett starkt familjeband.

Robin är väldigt förnuftig som sade att han kanske ska vara singel en stund för att det är lättare att ha kontakt med båda sina barn. Som sagt tidigare så har han tydligen utvecklat känslor till mig och vill ju testa och se om det kan leda någonstans, men jag fick diskutera med honom att det är bättre att vila innan man hoppar in i nästa förhållande, trots att hans släkt håller tummarna hårt haha, jag är en storfavorit, pratas väldigt mycket gott om mig och jag känner mig jättevälkommen till dem. skönt faktiskt då jag inte ens känner att jag hör hemma i min egna släkt, men det är en annan historia.

 

Nu är jag lycklig. Jag är lycklig! Lyssnar på Jon Henrik -Daniels jojk, gråter lite av lycka. En dream come true-saga där theon återförenas med sin pappa. I love it!!

Kan fortfarande inte tro att det händer, för hur många ensamstående får uppleva att barnets pappa kommer trots att de avsäger sig all kontakt?! Förlåt för mitt långa inlägg men jag måste skriva av mig och bästa stället där inga närstående kan läsa är här. ger gärna inte mina känslor till någon närstående -annan lång historia..

Som sagt, jag är lycklig <3

Kommentarer

Av elvan91 · 9 år sedan ·
5
*mobilinlägg.... ska försöka fixa texten imorgon så det blir lättare att läsa..
Av MammaTillWilde · 9 år sedan ·
4
Åh vad härligt! Skönt att de går så bra!! :)) och vad roligt för theon att få in pappa så :-) hoppas de blir som ni vill och allt blir helt perfekt! kram
Av PaulineK · 9 år sedan ·
5
Härligt! :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar