03 feb2017
5
Av maddeN92 · 0 · 468 visningar · gillad 4 gånger

närmar sig slutet ! v 33 imorgon. :)

Nu börjar det närma sig slutet . imorgon går jag in i v 33 ! Idag har 80 procent av graviditeten gått och endast 20 precent återstår ! 
tänk att nästa månad har vi förhoppningsvis vår flicka hos oss och Julia får äntligen träffa sin syster som hon längtat så mycket efter ! :) 

Det som jag grubblar på om nätterna och om dagarna är om jag kommer hinna fram till förlossningen eller inte med tanke på att vi har 3 timmar dit :/ Dottern föddes på 48 minuter och är livrädd att det ska gå lika fort denna  gång. När hon föddes hade vi bara ca 3 mil till förlossningen men nu har vi 3 timmar !! 

VI har det mesta klart för bebisens ankomst i alla fall förutom att vi har bb väskan kvar att packa. men känns som vi annars har allt under kontroll :) 

Jag mår dock som en påse skit. Foglossning sen v 7 och sover knappt om nätterna längre. Kan vakna en gång i timmen och går även då på toa. får liksom inte den där riktiga sömnen så man blir aldrig utvilad nu för tiden... SÅ just nu vill jag bara att denna graviditet ska vara över ! men nu börjar jag snart se slutet ! 

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar