02 aug2014
7
Av pinknails · 3 · 477 visningar · gillad 1 gånger

Nagellack

Åååh! Det skär i mitt hjärta, sen jag plussade har jag upptäckt hur illa det verkligen luktar med både nagellack och nagellacksborttagning. Jag som älskar nagellack! Älskar att lacka om naglarna, att klura på hur man ska göra nya mönster men oftast blir det bara en färg. Rädd för att misslyckas och att det ska bli fult.

Och så luktar det jätte illa nu :( Hoppas att jag kan bita ihop hela vägen, naglar är ju så grymt fula utan ett snyggt lack på dem ;) Idag blir det ett rosa lack med glitter i, eller ett sugar crush lack för er som är insatt :P

Kommentarer

Av Lizard · 8 år sedan ·
5
Åh vad jobbigt för dej! Jag har också alltid lack på mina men jag lackar inte om mer än 1 gång varannan vecka ca. Använder gellack, det kostar lite mer när man ska köpa startkittet men för mej är det sååå värt! Och det luktar mindre, tycker jag i alla fall. Så om du inte vill lacka om ofta och vill ha mindre lukt är det ett tips! Där jag bor kan man köpa lack och stratkitt på icamaxi och kicks.
Av pinknails · 8 år sedan ·
7

Har funderat på gellack men har hört så mycket dåligt om det. Men har testat IsaDoras gellack och jag tycker inte att det var nå speciellt, innan en vecka gått fick jag lacka nytt igen. Men det torkade ju bra och så då man slipper uv lampan

Av Lizard · 8 år sedan ·
5
Jaha? Jag har bara hört bra om det. Enda nackdelen är när man vill ta bort det tycker jag, men jag använder inte det där borttagningsmedlet som är till utan pillar/skalar bort det med naglarna istället, tycker det går snabbare och är enklare. Nu kommer jag inte ihåg vad det är för märke på det jag har men det låter inte som att det var riktigt gellack du hade om du dels inte behövde lampa och dels att det blev dåligt så fort. Hur som helst, det var bara ett tips för jag tycker det luktar mindre och är bättre än vanligt lack, men det klart att inte alla gillar det =)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar