08 maj2016
5
Av Mujjan · 2 · 532 visningar · gillad 3 gånger

Mycket som hänt

Hej på er där ute!

Gud va mycket som hänt sen jag sist skrev förra inlägget från den 3.e februari alltså!

Henrik har en ny brud nu, hon bor i Göteborg och han började skriva med henne i november 2015 under min praktik. Jag hade ju känt då att de var något mellan mig och Henrik som inte riktigt kändes sådär jätte bra, men jag vågade inte kolla hans garaget användare för jag var rädd att hitta något som skulle göra mig ledsen.

Under alla hjärtans dag helgen i år träffades han och hans nya brud och sen igen i Mars med vår dotter Lily med och han fick träffa hennes son.

Dom säger att dom är ett par och han vill nu flytta ner till henne i Göteborg under sommaren..

Jag har inte så mycket problem med att flytta och så, min pappa och alla mina syskon bor söderut och så, men jag har fortfarande skolan jag går här. Jag har typ alla vänner här, men jag har gått med på att flytta så allt ska funka med Lily. 
Vet ni det sjuka i hela alltet?? Jag bor kvar i hans hus som han hyr av sin bror!! 

Jag har för lite poäng på Öviks hem och när vi ändå kommit överens om att vi ska flytta till Göteborg så känns de dumt att försöka få tag på en lägenhet här som jag ändå kommer få säga upp i princip på en gång för att vi ska flytta under sommaren.

Jag studerar ju till Undersköterska, men samma linje och programm finns på Komvux där i Göteborg dit vi har tänkt att flytta och nej vi är inte tillsammans utan vi gör bara en gemensam flytt och har kommit överrens om att flytta till samma stad om vi ska flytta. Jag har sökt sommarjobb där nere också, men det krångliga är att han inte fått något jobb än och han säger bara att han planerar att flytta under sin semester vilket han säger är vecka 25-29. 

Så det krångliga för mig är att jag inte har ett bra svar till arbetsgivaren om när jag kan börja jobba eftersom att vi inte vet när exakt vi egentligen ska göra våran flytt. Och jag tänker verkligen inte bara lämna Lily med Henrik för att flytta i förväg och sedan vänta på att de ska komma ner för att jag ska jobba.

För övrigt är vi ändå överrens och det funkar så sätt, men ja. Som jag skrev överst, mycket som hänt :'D

- Over and Out -

Kommentarer

Av jesssica · 7 år sedan ·
5
Har jag förstått detta rätt, du ska flytta med dit x till Göteborg för att han ska flytta närmare sin nya? :O Ska ni bo ihop?
Av Mujjan · 7 år sedan ·
5

haha ja du ha fattat he rätt :) Och nej vi ska inte bo ihop, han ska flytta ihop med sin nya och jag flyttar till en egen lägenhet där nere ^^

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar