09 dec2012
4
Av swelifestyle · 3 · 448 visningar · gillad 2 gånger

MVC besök

då har man varit och mätt magen för första gången =) 

allt såg bra ut bara det att jag va lite stor för denna veckan men fortfarande inte gått upp i vikt. blodtryck var jättebra lite högre än sist 120/65 norm: 110/70 ej gravid. så det är väl bra antar jag.hon sa det i alla fall. 

men bebis gav mig nästan en hjärtinfarkt då hon fick leta i nästan 10 minuter efter hjärtljuden som tillslut visade sig var jättebra =) 131/min. 

jag fick även influensavaccinet nu.jag ville itne ta det när jag hade chansen sist då ingen visste hur det påverkade bebis men kände att det kanske vore bra ändå så ajg inte blir jättedålig och behöver föda nästan 15 veckor för tidigt. 

hade en livlig krabat imagen igår och det va så mysigt,vi hade en sån mysig lördagdåvi spenderade pengar på katterna, hunden och hamstern och sen köpte sambon även den första bodyn med matchande overall och mössa "i love milk" fick det bli =) så söt. <3 nu sak det bara inhandlas sockar och sen kan man väl egnetligen lika gärna börja packa BB-väskan redan nu. vi har ju sågott som allt =) 

nu ska sara duscha och sen åka på middag hos svärmor/far =)

Kommentarer

Av Antonocornelia · 11 år sedan ·
5
Influensa brukar inte göra att man föder förtidigt btw
Av jvsm · 11 år sedan ·
5

Fick rådet av både gyn och bm att vänta med vaccinet till efter v23 (för att antikropparna även skulle hjälpa bebis i framtiden och inte bara mig), och minska risken för biverkningar. :-) Ditt blodtryck är perfekt. :-) Jag har legat mellan 120/60 och 120/70 alla gånger och hon säger alltid "perfekt", specillet undertrycket är viktigt att det är lågt då det annars kan finnas tecken på havandeskapsförgitfning. Att de får leta ibland har ju bara med hur fostret vänt sig... När min bm skulle lyssna i fredags höll hon på en kvart och hittade bara hjärtljuden två gånger - i ca 2sek, innan fostret gjorde en volt och försvann igen. (Illabatting bor i min mage!) Lycka till! 

Av swelifestyle · 11 år sedan ·
4
Antonocornelia: det va vad hon sa iaf! Jvsm: jag går ju in i v 25 nu så då borde det ju inte va några problem :) Men va skönt då behöver man ju inte oroa sig för hjärtljuden då även fast man blir lite rädd

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar