02 sep2012
5
Av madde70 · 2 · 478 visningar · gillad 0 gånger

Mörkrädd:(

Idag skall min man börja jobba igen efter dom tio pappadagarna.Det är inget som bekymrar mig så utan problemet är att han skall börja jobba natt;(Jag som är så mörkrädd och jag tror även att det spökar i detta huset..Vet att när vi fick tvillingarna så började deras gåstolar att spela utav sig själv och en typ leksakssynth började spela och när jag och min man satt och tittade på film så rullade helt plötsligt en plastboll tvärs över golvet utan att dom små var vakna och vi satt ju oxå helt stilla.Har hänt ganska mycket här efteråt med men det var som värst när tvillingarna var riktigt små..Nu skall jag vara ensam med fem barn på nätterna och jag kan ju absolut inte visa att jag är rädd.Vem vet i morgon bitti när min man kommer hem kanske vi ligger alla sex i våran säng;)

 

Kommentarer

Av pygmepuff · 11 år sedan ·
5

hua, jag är oxå sjukt mörkrädd å har svårt för att vara själv, även fast jag har sonen hos mig så känns det knepigt. Hade det kommit grejer rullandes så hade jag nog flyttat snabbt som ögat! Hua.
När jag bodde hos mina föräldrar så gick dammsugarn igång av sig själv helt plötsligt. Strax efter att min farmor hade dött... Kanske var en hint om att jag behövde städa? :P Men det var lite creapy...

www.jullets.wordpress.com

Av juliet · 11 år sedan ·
3

du har visst besök av osaliga andar. dom är ofarliga inget att vara rädd för dom kan ingeting göra mer än spela bus.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar