13 jan2014
4
Av Emmawetterholm · 2 · 422 visningar · gillad 0 gånger

Mjölkproteinallergi?

Nu har jag pratat med BVC och dom tycker det låter som om min lille Loke är mjölkproteinallergisk! Så när min klump vaknar blir det på med kläderna och snabbt iväg till BVC som ligger 5 minuter med gångavstånd! Tänker inte ge han en enda droppe av det här giftet han har fått! Vill ha tillbaka min bebis! Jag trodde hon skulle säga att jag är förstagångs mamma och jag bara överanalyserar allt... Men hon sa rakt ut att de låter som mjölkproteinallergi så där släppte en tyngd av från mina axlar! Trodde jag skulle få fajtas för att få pröva special mat! Men inte så ska snart iväg och hämta!  

Och Lokes favorit syssla är att stå eller sitta upp! Stark kille!

 

 

En annan sak är att när Loke var 10 veckor vägde han 7020 gram! Nu är han 11 v 3 dagar och han brukar gå upp ungefär 200-300 gram i veckan så nu väger han lite till... Får sluta växa så mycket! Han växer ur alla kläder med rekord fart! 68 har han haft en tag nu så jag hoppas han stannar lite till :)

Kommentarer

Av mammaP · 8 år sedan ·
3

vilken goding!

 

Av iiian · 8 år sedan ·
7

Min lille är med komjölksallergiker, han har fått utskrivet althera att äta mår mycket bättre nu men jösses så äckligt maten luktar = bajset med och hans mun :D men helt klart värt det

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar