05 jan2012
5
Av Maho81 · 4 · 543 visningar · gillad 0 gånger

Min rygg tar kål på mig!

Jag jobbar som frisör, men extraknäcker även inom butik och jag klarar inte av att jobba mer än 4 timmar om dag som frisör (ja egentligen inte fyra timmar heller) för sen håller ryggen på att gå i bitar och jag mår väldigt väldigt dåligt. Så här har det varit ända sen plusset åt mig och jag vet inte vad jag ska ta mig till! Frisör är ju mitt yrke och jag är egenföretagare så jag måste ju jobba. Så här var det inte alls förra graviditeten! Jag mår 10000 gånger bättre när jag jobbar i butiken än på mitt ordinarie jobb. Skitbra, verkligen. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till =( Blä för graviditetsbesvär.

Kommentarer

Av zemra · 8 år sedan ·
5

Usch, inte alls kul att du mår så, krya på dig! Försök tänka att om du mår så dåligt är allt bra med babyn därinne :-)

Styrke Kramar

Av Princessjess · 8 år sedan ·
5
Oooont här med!! :-( efter nyårshelgen var det ingwt ont alls nen tillbaka åå jobbet efter 2 kunder är det kört. Efter 4 håller ryggen på gå av.. Men så hade jag ju innan grav med en då kunde jag iaf träna ryggen i form vilket jag inte kan nu :-( det lär väl inte bli bättre heller.. Meen. Allt för liten därinne. Längtarvtill jag kan börja träna ryggen stark igen!!!
Av Maho81 · 8 år sedan ·
5
Zemra: tack!
Av Maho81 · 8 år sedan ·
5
Jess: jag hade inte alls så här innan, jag kunde jobba långa dagar utan att få speciellt ont i ryggen eller må dåligt, nu är det katastrof =(

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar