30 okt2013
4
Av Emmawetterholm · 12 · 994 visningar · gillad 0 gånger

Min loke är här!

Den 25/10 föddes vår son loke! Kl 14,11 tittade han ut med hjälp av sugklocka då mamma inte va med längte och somnade mellan värkarna och va inte riktigt på denna planet... Men han mår super! Lite röd på knoppen men han är helt perfekt <3 han va av de större lagret då han vägde 4475 gram och va 53 cm lång.

förlorade väldigt mycket blod, trilla in på 2,2 liter och 1 är normalt så va inte riktigt pigg de första dygnet men idag är vi hemma med vår son! Så underbart att få använda allt som stått och väntat i veckor/månader nu :) 

amningen går inte så himla bra då han inte får ett riktigt tag och han är en lat pojk så han orkar inte suga mycket för att få igång mjölkproduktionen så ja får pumpa igång den så vi får se om han vill då men sålänge måste han ju ha mat så då får de bli ersättning, så va inte planen men man kan inte alltid gå efter den :) Och eftersom jag förlorade så mycket blod så är min mjölk lite segare på att komma igång :/ men nu på dag 5 så börjar de spänna lite i brösten och sambon säger att ja fått bomber så XD och min amningsbh är förliten men HMs går bara upp till E så :/ men nu ska ja sova för nu har ja fått hela familjen att somna :) eller ja sambon slockna vid 3 men Lill tjejen på 3 vägrade somna så nu ligger hon vid mina fötter och snarkar och loke ligger brevid mig och snarkar :) lilltjejen brukar inte få sova i sängen men ja orka inte bråka för loke grät och ville ha mat och ja va trött så fick bli som de blev :) de e la så när man är nybliven förälder, blir inte alltid som man tänkt :)

Kommentarer

Av eskimone · 8 år sedan ·
3

Grattis! Vilken liten sötnos! =)

Av eskimone · 8 år sedan ·
3

Grattis! Vilken liten sötnos! =)

Av jessica03 · 8 år sedan ·
5
Grattis till stora killen!
Av jvsm · 8 år sedan ·
5

Varmt grattis! Skönt att han kom ut till slut även om det blev jobbigt på slutet. kram och lycka till med fina sonen! :-)

Av elvan91 · 8 år sedan ·
5

vilken go pojk! grattis :)

Av PaulineK · 8 år sedan ·
5
Grattis vad fin han är! :)
Av Maria90 · 8 år sedan ·
5
Grattis!!
Av Richter93 · 8 år sedan ·
5
Grattis :)
Av Matilda_W · 8 år sedan ·
5
Grattis!!
Av Annlie · 8 år sedan ·
5
Grattis! :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar