08 jun2012
5
Av Sanna_ungmamma · 6 · 706 visningar · gillad 1 gånger

Min lille kille har bråttom.

Felix kämpar på varje dag med att försöka krypa han vill verkligen krypa och säga ord o stå själv men han kan inte när han är så liten och han förstår det inte själv :P

Fast förflyttar sig det gör han ju,typ krälar fram. brukar lägga ner ett helt täcke på golvet så han kan krypa på den men efter en stund han han krypit så långt så han är nere på golvet.

När han ska sova så vänder han sig hela tiden från rygg till mage och vill verkligen inte ligga på rygg. Sida är okej men helst mage. Men jag får sån ångest jag vill verkligen inte att han ska ligga på mage,tänk om han inte kan andas på natten när jag sover?? så har hållt mig vaken ibland bara så jag ser att han somnar på rygg.

Nu det senaste har han också börjat säga Mam mam mam och så säger han Ma ma ibland o jag blir så tårögd att höra honom säga mamma :P Men det är väl bara en tillfällighet för jag vet inte om han vet vad det betyder. Sen säger han bappa o ba o massa sådana ljud. Det är så härligt o höra.

Han blir 4 månader den 19:e föresten :D

Funderar på att snart börja lite med puré och trappa ner lite smått på amningen tänkte kanske efter han blivit 4 månader iallafall annars väntar vi väl lite till tills han är 5 månader :)

Längtar lite faktiskt att skaffa ett syskon till Felix men det får vänta några år,vill komma igång o utbilda mig när Felix ska in på dagis:)

Kommentarer

Av juliet · 10 år sedan ·
3

du ska deffenetivt inte ha ongest för att ha han på mage får man inte luft så väljer kroppen automatiskt en anna vinkel på huvudet och huvudet ligger på sida på mage.

Av LisaPersson91 · 10 år sedan ·
5
Tihi vilken liten knubbis <3 jätte söt!
Av zemra · 10 år sedan ·
5

Så duktig han är och helt otroligt söt ju :-)

Av Sanna_ungmamma · 10 år sedan ·
5

Tackar! :)

Av Hannis · 10 år sedan ·
5

ÅÅÅÅ såå söt.. Va tidig han verkar vara med allt.. :)

Av Sanna_ungmamma · 10 år sedan ·
5

hehe ja han tror han är större än va han är^^,

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar