28 mar2013
5
Av maddeN92 · 6 · 265 visningar · gillad 0 gånger

Min kropp!

Jag har i många år hatat min kropp. Har inte velat stå framför spegeln och speglat mig knappt för att jag inte varit nöjd med kroppen! Men NU när jag är gravid så förstår jag verkligen varför många älskar att vara gravida! Jag stod framför spegeln igår och tittade  mig själv och kan säga något som jag aldrig skulle sagt  tidigare" min kropp är faktiskt helt okej och jag älskar min bebismage" ! 

 

Från och med nu ska jag njuta av min graviditet och försöka att inte må dåligt över att jag går upp i vikt! Går ju faktiskt upp i vikt för en bra sak!:)

Kommentarer

Av Villblimamma20 · 7 år sedan ·
5

Du har en fin gravidmage och var nöjd med din kropp! kramar :D

Av E-ricaaas · 7 år sedan ·
7
Ja du är fin :D
Av maddeN92 · 7 år sedan ·
5
Tack tjejer!:)
Av Emma94 · 7 år sedan ·
5
Ja du ska vara nöjd med dig själv! :) Jätte fin ju!
Av Cissii13 · 7 år sedan ·
7

Shit vad jag känner igen det du skriver, jag kan inte ens gå på stan utan att må dåligt för jag måste vända bort huvudet när jag går förbi skyltfönster för att slippa se spegelbilden o.s.v. (jag vet heeeelt sjukt). Men jag kan säga att jag har blivit såå mkt bättre sen jag träffade mig sambo, jag kan t.o.m. sova utan pyjamas nuförtiden så det går åt rätt håll ;) Men helkroppsspeglar är förbjudna hemma hos oss, åtminstone tills jag blir gravid och vill se magen hihi.

Och du är ju jättefin, va stolt! :)

Av maddeN92 · 7 år sedan ·
5
Vad skönt att fler känner igen sig! Då vet jag att jag inte är ensam:) Tack igen tjejer! Ni är oxå fina som ni är! <3

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar