23 jul2013
5
Av hanab2 · 7 · 777 visningar · gillad 3 gånger

magbilder efter förlossningen

Tänk! 16 dagar har redan gått sen förlossningen! Känns som om det kunde varit igår och för 100 år sedan. Så konstigt att något så nära kan kännas både så långt bort och inte! Det känns som om Tor alltid varit hos oss men 16 dagar är ju inte så länge egentligen! Han är underbar i alla fall. Allt känns kanon förutom mitt framfall då förstårs. Hade det inte varit för det skulle jag inte känt av att jag förlöst över huvud taget!..................... Något som var en liten besvikelse var ju vikten. Gick upp hela 16,3kg. Tor vägde knappt 4,4kg så när vi kom hem tänkte jag att nog 10kg skulle vara borta iaf. Ställde mig på vågen typ dag 3 eller 4 och hade inte ens gått ner 4 kg!! Samlade på mig en massa vätska efter förlossningen så jag väntade ett tag led att våga mig. Nu står.vågen på -9,3kg så det är några kg kvar. Konstigt att jag inte gått ner mer egentligen. Nåväl. I sinom tid!.......................... Tänkte slänga upp lite magbilder iaf. Den första är 4 dagar innan förlossningen, den andra 6dagar efter och den tredje 16 dagar efter. Sakta men säkert så ;-).........

Kommentarer

Av my82 · 10 år sedan ·
4
Nog har magen blivit mkt mindre! Önskar min oxå hade "krymt" sådär, men nejdå, har ännu en hel del kvar där. Ser väldigt gravid ut ännu (4 veckor efter fl). Det intressanta e dock att jag väger 3 kg mindre nu än innan jag blev gravid. Å jag ammar inte å har inte haft tid att träna (säkert därför magen e kvar).
Av my82 · 10 år sedan ·
4
Tilläggskommentar: jag vägde mej 8 dagar efter fl.
Av saraarkbark · 10 år sedan ·
5
Åh så fin mage! Min ær hængmage delux :((
Av hanab2 · 10 år sedan ·
5
My82, hur mkt gick du upp? Min förra graviditet gick jag inte alls upp som nu och allt o mer försvann med förlossningen. Kanske därför det känns sim att det tar sån tid nu. Men så skönt för dig att allt e borta!
Av hanab2 · 10 år sedan ·
5
Saraarkbark- du har ju fått efter mig också. Det kommer nog att dra sig tillbaka. Här satsar jag på häng lite längre upp... :-(
Av my82 · 10 år sedan ·
4
Jag gick upp ca 10 kg. Tyvärr e ju hängmagen kvar, så ja har nog en hel del att jobba med. Bara att bita ihop å ta itu med det.
Av hanab2 · 10 år sedan ·
5
Ja, det tog ju tid att bli sån. Då tar det tid att gå tillbaka igen. Man får göra en koll om 6mån-1år det är nog mer realistisk :-)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar