13 okt2012
5
Av varginnan · 2 · 340 visningar · gillad 0 gånger

Lugn dag:-)

I dag sov jag till 08:30 eller nja ,,, var uppe å kissa 3 gånger i natt å låg å drog mig till 08:30:-) brukar ju inte kunna det!! Dagen har gått sååå fort! Hade massor jag ville hinna med som att vila, brodera, måla osv! Dagen sa verkligen swooch så jag han vare sig vila eller måla klart vaggan!! Dock han jag sitta på golvet inne i killarnas rum å leta lego tills jag knappt kom upp från golvet pga värk i ryggen! Sen han jag brodera klart ruta 2 till lapptäcket:-) N har åkt till Tyskland med sin mamma för att köpa sprit! Hmm :-/ Undra hur mycket som är lagligt att ta in? Nu ska jag slå in lite julklappar och sen gå å lägga mig! ( tänkte att jag ska vara klar med julklappsinslagningen innan november är slut, många att shoppa till! Tror ju att bebisen kommer i början av dec, hinner inte ut å handla då:-) Kram å god natt på er!

Kommentarer

Av SaganSomBlevSann · 11 år sedan ·
5
Åh, hur ska du göra lapptäcket? Fint! Och vilken goding på bilden. Kul att se en bild på dig i förra inlägget, lika söt som du låter när du skriver!
Av varginnan · 11 år sedan ·
5
Åå tack snälla:-) Jag har köp materialet från atelje margaretha, finns på nätet, så 8 rutor blir med brodyrer och sen blir det blå/ vit rutigt tyg på de andra rutorna:-) gjorde ett sånt när jag väntade dottern för 6 år sedan i röd/ vit tyg ! Det e flitigt använt, nu använder hon det till sina dockor:-) Kram på dig!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar