27 jul2013
5
Av MammaMalda · 4 · 415 visningar · gillad 1 gånger

Ledsen och fortvivlad...

Jag ar sa ledsen...

Vart ska jag borja.. Mannen jag trodde jag skulle spendera resten av livet med, har valt att ta ett uppehall fran varat forhallande, Jag kanner mig sa ensam, och mest av allt radd, hur ska jag klara av ett barn ensam? Alla mina framtidsplaner har gatt i stup. Vi hade ju en plan att vi skulle aka till Costa Rica direk efter att barnet blivit fodd. Men hur ska ja kunna ta o aka ensam med ett barn till nagot annat land. Allt blir sa himla mkt svarare och komplicerat!!

Det varsta ar att jag vill inte komma hem till Sverige ensam. Jag kanner mig sa misslyckad, "Har ni hort om den dar tjejen som traffa en kille och sen bkev pa smallen men sa dumpa han henne", jag ar sa radd o jag vill verkligen inte komma hem som en "forlorare". 

Just nu  kanner jag mig mest ensam i hela varlden. Finns inte nagon har jag kan umgas med, och jag vet att smulan tar stryk nu nar mamma mar daligt, men jag vet inte vad ja ska gora. Jag har inte nagon mat aptit heller. At 2 pizza slizar igar o de e det enda pa hela dagen..

Just nu vill jag inte vara gravid langre, jag vill inte att mitt barn ska vaxa upp utan nagon kontakt till sin pappa. Jag vill inte bo i Sverige.. Jag vill inte vara ensamstaende.. Jag vill inte!!! 

Som hela ens liv kan ga i kras for bara en sak, det ar helt sjukt! Jag som var sa lycklig, tyckte jag hade den basta killen och skulle fa det basta barnet, men nu vill jag inte ha barnet och killen vill inte ha mig!! Vet inte vart ja ska  ta vagen...

 

Kommentarer

Av HannaA · 9 år sedan ·
5
Du är ingen förlorare tjejen!! Du kommer att klara av det galant, vi kvinnor kan det där, med eller utan männen vid vår sida :) och med bebisen i famnen kommer du känns dig som en vinnare som kan erövra världen, det är jag övertygad om! :) stor kram! <3
Av jvsm · 9 år sedan ·
5

Du är verkligen ingen förlorare! Man måste våga tro på kärleken annars går världen under vet du. På något vis kommer det ordna sig, skjut upp resan ett år eller två kanske, kom hem, ladda om, föd bebis och sedan är det ni mot världen! KRAM!

Av katarina80 · 9 år sedan ·
4

Det där är vanligare än vad man tror. Många som separerar när de får barn. Man säger väl att 50 % av alla förhållande tar slut barnets första levanads år. hela ens värld ändras ju när det kommer ett litet barn. Och det blir aldrig detsamma igen. ( men vilken lycka det är samtidigt ) Så det där fixar du. Det bästa landet i världen att ha barn i är sverige. Där är vi ett föredöme som många andra länder vill ta efter. Därför vet jag att det kommer att ordna sig. lycka till !

Av Empalizer · 9 år sedan ·
4
Jag kan förstå hur du känner. Men låt bebisen hjälpa dig att hitta styrkan. Jag fick veta för va fyra veckor sen (är idag 19, snart 20 år) att min pappa egentligen inte ville ha mig och samma dag som min mamma hade bokat tid för abort hittade hon styrkan att ta sig an mig på egen hand. Hon hade det tufft men klarade de genom mig och familjen runt omkring. Jag själv har ingen superkontakt med min pappa och det har jag inte haft sen jag va 12. Pappan kommer komma tillbaka för bebisens skull, mot dig beter han sig som ett rövhål (förlåt för mitt uttryck) du förtjänar mycket bättre än så! Lycka till och hitta styrkan tillsammans med bebisen. Styrkekramar till dig! <3

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar